ŠOUM |  Smic.si |  Študentska delovna brigada |  Fakulteta ŠOUM |  Problemani.si |  Litera |  Zavod PIP |  Zdrava Zabava |  KUD Študent |  ŠTUK |  KŠDDM |  BEST |  Dijaška skupnost Maribor |  Zavod za mladinsko popotništvo |  Šourock |  Solidarnostni sklad
Domov > Novice > Šport > 5. kolo študentske futsal lige Eat smart

5. kolo študentske futsal lige Eat smart

Poročilo 5. kola študentske futsal lige Eat smart

11.1.2017 11:40:37

5. kolo Študentske futsal lige Eat smart ni prineslo kakšnih večjih presenečenj. Na vrhu lestvice je zasidrana ekipa Smarty, se je pa ekipa Kluba študentov Ruš, Selnice in Lovrenca zavihtela na 2. mesto. Le kaj se bo odvijalo naslednji torek?

Degustatorji Krona : KOŠ-Kaos

0 : 1 (0 : 1)

Študentje obeh ekip so na igrišče stopili z željo po zmagi, kar je hitro postalo razvidno iz intenzivnosti igre v prvih par minutah. Ekipa Degustatorjev je bila zaradi bolezni nekaterih igralcev prikrajšana za menjavo, kar je Horvat z ukradeno žogo kapetanu Podplatniku odlično izkoristil in zabil prvi gol za Kaos. V začetku drugega polčasa je energija Degustatorjev močno poskočila, lovili so namreč nasprotnikov rezultat, kar jim delno tudi uspevalo, vendar brez tistega potrebnega zaključka. Zmaga ormoških študentov z 1:0.

 

 

FC Mojito : ŠD Špricer
2 : 3 (0 : 2)

Že v prvih minutah tekme med dvema ekipama, ki sta poimenovani po zelo pitnih pijačah, je Vuković za mešanico belega in mineralne vode zatresel mrežo z močnim strelom iz približno šestih metrov. Nekaj sekund pred piskom je zadel še Ivnik ob izvajanju indirektnega strela Vukovića, do česar je prišlo zaradi nepravilne podaje nazaj vratarju. V začetku drugega polčasa je Mojito vrnil uslugo ter zatresel mrežo s pomočjo Zderiča, vendar se je razlika dokaj hitro spet premaknila na 2 zaradi močnega strela Ivnika, ki je ponovno zatresel mrežo. 10 sekund pred koncem je za Mojito ponovno zadel Zderič za končni rezultat 3:2 za ŠD Špricer.

 

Magic Team : DD AMS
5 : 1 (3 : 0)

Čarovniki in dijaki so medsebojno tekmo pričeli borbeno, kar je najbolje prikazal Vori, ki je za čarovnike prvi zatresel mrežo z močnim strelom, ne dlje kot iz dveh metrov od gola. Pod drugi gol se je podpisal Horvat, pod tretjega Balažic. V drugem polčasu je prva ekipa, ki je zadela ponovno bila Magic Team, tokratni strelec je bil Hrašovec. Je pa nekje po 5 minutah drugega polčasa Varga presenetil s strelom globoko iz svoje polovice za dijake zadel na prazen gol. Tekmo je dokončno zaključil kapetan Djačkaj za končni rezultat 5:1.

 

Seoski fudbaleri : Smarty
2 : 3 (0 : 0)

V prvem polčasu nismo videli veliko akcije, medtem ko je bil drugi poln akcij in zadetkov. Najprej je Pečuh zadel prvi gol za Smarty ter tako prekinil 6-minutno obdobje drugega polčasa, ko se mreže niso tresle. Kmalu zadem so Seoski, verjetno zaradi dodatnega adrenalina v krvi, dvakrat zaporedoma zatresli mrežo in to obakrat s pomočjo Mariča. Le nekaj minut kasneje je ekipa Smarty, katerih želja po zmagi je bila vedno večja, najprej zadeli s pomočjo Nemca in kasneje še Šošića. Izredno razburljiva tekma je na koncu doprinesla zmagovalca – ekipo Smarty.

 

KMŠ : Biseri
3 : 3 (BB)

 

Kurs : Terasa kafe
6 : 1 (3 : 0)

Na srečanju med Kursovci in ekipo Terasa kafe smo hitro videli prvi zadetek, dosegel ga je Sternad Simon, in sicer za Kurs. Tekma je dobivala zagon, obe ekipi sta izredno dobro tehnično podkovani in v prvem polčasu je kazalo, da gre Kursu nekoliko bolje. V 5. minuti je zadel Javornik, v 6. pa še Sredenšek preko lepe dvojne podaje pred nasprotnikovimi vrati. Drugi polčas se je prav tako začel atraktivno. Kapetan Pečovnik in Sternad Simon sta, kot že njuna soigralca pred njima, preko lepe dvoje podaje in Sternadovega zadnjega dotika dosegla še en zadetek za Kurs. Nekoliko kasneje je še Sredenšek zatresel vrata za vmesni rezultat 5:0 za Kurs. Tudi Terasi se je obrnila sreča, Planer je preko dolge vratarjeve podaje vendarle uspel zatresti mrežo nasprotnika. Tudi Maček se je vpisal pod strelce v 8. minuti ter tako postavil končni rezultat 6:1 za Kurs.

 

Agadir : Team Alma Mater
3 : 1 (1 : 1)

V zadnji tekmi dneva sta oba nasprotnika začela izredno borbeno in požrtvovalno. Kapetan Mesarec je za Agadir bil tisti, ki je prvi zatresel mrežo preko lepe podaje iz globoke desne strani v sredino. V 8. minuti je za ekipo Alma Mater zadel kapetan Knuplež. Hitro po začetku drugega polčasa se je pod strelce Agadirja podpisal tudi Sinanović z močnim in natančnim strelom v okvir gola. Alma Mater je poskusila z igro vratarja na nasprotnikovi polovici, vendar se ni obrestovalo. Na ta način Lah za Agadir dosegel zadetek na prazen gol.

Študentska futsal liga Eat Smart
Lestvica po 5. kolu

 

 

http://www.dostop.si/Slikevsebina/pisec.JPGKlemen ŠIŠKO

http://www.dostop.si/Slikevsebina/fotograf.JPGPatrik REKBorbe na igrišču se nadaljujejo tudi po petih odigranih kolih.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Šport združuje.Šport združuje.


Domača stran