After party 17. Študentske delovne brigade

V novembru smo se zopet zbrali brigadirji in obujali spomine na že 17. Študentsko delovno brigado. Ob živi glasbi in dobri jedači smo se brigadirji družili in zabavali do jutranjih ur. Poslovili smo se z mislijo, da se ponovno srečamo na naslednji delovni brigadi.

 

After party 16. Študentske delovne brigade

V novembru smo se zopet zbrali brigadirji in obujali spomine na že 16. Študentsko delovno brigado. Kot je v navadi, brigadirje pričakajo vodje, kakšen deci ali dva, sledi večerja ter na koncu podelitev častnih brigadirskih diplom in manjšega darila. Letos so nas ponovno zabavali ansambel Trio Adijo, tako da plesa in petja ni manjkalo. Kako je vse potekalo, lahko pogledate v galeriji.

After party 15. Študentske delovne brigade

V mesecu novembru smo se študentje, ki smo se udeležili letošnje brigade v občini Radeče ponovno srečali na že tradicionalnem After partiju, ki je bil organiziran v Koblerjevem zalivu. Ob dobri večerji smo obujali spomine na letošnjo nepozabno poletje. Vsak brigadir je prejel  tudi darilce. Letos smo se zabavali ob dobri glasbi banda Trio adio, kasneje pa smo druženje nadaljevali na Štuku.

Več slik najdete v galeriji.

After party 14. Študentske delovne brigade

Mesec november je zaznamovalo srečanje študentov, ki so se udeležili letošnje študentske delovne brigade v Zgornji Savinjski dolini. Druženje je bilo organizirano v gostilni Koblarjev zaliv, kjer smo ob dobri hrani in pijači obujali spomine na preživete aktivne počitnice. Vsak brigadir je prejel častno brigadirsko diplomo in slike. Druženje smo nadaljevali na Štuku, kjer smo se zabavali ob dobri glasbi.

Več slik najdete v galeriji.

After party 13. Študentske delovne brigade

Brigadirji nikakor ne moremo pozabiti trenutkov, ki jih doživimo na delovnih brigadah, zato je že tradicionalno november mesec, v katerem se udeleženci brigade ponovno srečamo in obujamo spomine na poletne dni, ki smo jih v dobri družbi preživeli na deloviščih in ob večernem druženju pod zvezdami.

Letos se je srečanje začelo v gostilni Koblarjev zaliv, kjer smo se okrepčali z odlično večerjo in kozarčkom dobrega vina. Vsak brigadir je prejel častno brigadirsko diplomo in CD s slikami z brigade. Po večerji smo druženje nadaljevali na Štuku, kjer smo se zabavali ob glasbi skupin Elvis Jackson in Trash Candy ter z njimi dočakali jutro.


Več slik najdete v galeriji.