Priložnosti

Čečkaj za nagrado na Red Bull Doodle Art, ki prvič prihaja v Slovenijo

Red Bull Doodle Art je prišel v Slovenijo! Inovativno globalno tekmovanje v čečkarijah združuje tehnologijo in umetnost, na globalnem prizorišču pa poteka že v četrti izvedbi. Letošnja izvedba prinaša novost, ne le za slovenski trg, temveč za celoten svet – čečkarije bodo letos postale NFT-iji.

Inovativno globalno tekmovanje Red Bull Doodle Art, ki združuje umetnost in tehnologijo, se letos premierno odvija v Sloveniji. Pusti domišljiji prosto pot in svoje zamisli prenesi na papir. Umetniška izkušnja te bo popeljala skozi stvarni in digitalni prostor, slovenski zmagovalec pa bo poletel na Nizozemsko.

Letošnja izvedba Red Bull Doodle Arta bo v tekmovanje vpeljala Web3 in NFT-je. Vsi tekmovalci, ki boste oddali ustrezno čečkarijo, boste prejeli svoj NFT! Državni zmagovalec bo poleg povabila na svetovni finale dobil tudi digitalni zbirateljski predmet.

Kako sodelovati?

1) Prenesi uraden Red Bull Doodle Art okvir in začni ustvarjati.

2) Na splet naloži svoje delo in izpolni obrazec.

3) Klikni »Končaj in pošlji« ter spremljaj svojo e-pošto za potrditveno sporočilo.

Vse oddane čečkarije bo pregledala in ocenila lokalna ekipa strokovnjakov, ki jo med drugimi sestavljajo Andrej Bučar, ki ga verjetno poznaš pod umetniškem imenom Drill, in Maša ter Lara, ki navdušujeta z unikatnimi supergrami @custom_superge. 20 lokalnih finalistov se bo uvrstilo na državni finale, ki se bo 12. aprila odvijal v Aula Cafe v Ljubljani. Vsa dela finalistov bo ponovno pregledala lokalna žirija, ki bo nato razglasila slovenskega zmagovalca.

Državni predstavnik bo prejel povabilo na svetovni Red Bull Doodle Art finale, ki bo med 25. in 28. majem potekal v Amsterdamu. Tam bo potekala tridnevna delavnica in razglasitev svetovnega zmagovalca, ki ga bo izbrala mednarodna žirija.

Vzemi pisalo, pusti domišljiji prosto pot in se loti ustvarjanja, prijavno obdobje se zapre 31. marca.

Za vse novosti spreljaj uraden Facebook dogodek.

Red Bull
Facebook 

Sorodni članki

Back to top button