24. SLOVENSKA MARKETINŠKA KONFERENCA

Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

  • Ta dogodek je minil.

24. SLOVENSKA MARKETINŠKA KONFERENCA

28/05/2019 @ 09:00 - 29/05/2019 @ 16:00

etošnja Slovenska marketinška konferenca bo govorila o zdravi rasti. Odkrila bo ozadja, ključne dejavnike, koncepte in filozofijo primerov uspešne, stabilne in vzdržne rasti.

Preučili bomo tudi primere zelo visoke rasti. Kaj je bilo v ozadju rasti? Kakšno in kako je svojo vlogo odigral marketing? Kakšna je vloga strategije in kakšna kulture podjetja pri doseganju rasti? Kako in o čem mora danes razmišljati marketingaš, da bi svoji znamki oziroma podjetju zagotavljal rast?

Pokazali bomo tudi, zakaj so določene znamke rasle celo v zadnji recesiji …

Skozi primere bomo iskali taktike, kako pridobiti več strank, kako kreirati višjo vrednost in dosegati višjo ceno za svoje storitve, kako rasti skozi mednarodno širitev, kako razvijati izdelke oziroma storitve in skozi še boljšo izkušnjo za kupce dosegati rast.

Prikazali bomo množico različnih načinov za rast in vsak od teh načinov ima povsem svojo logiko in zahteve. Tisti, ki razume, kaj vse vpliva na rast in kako vse jo lahko znamke že danes dosegajo, bo rasel tudi jutri. Tisti, ki je sposoben celovito gledati in razumeti rast, bo rasel tudi v prihodnosti. Rasel bo tisti, ki pozna pasti magičnih palčk in trikov čez noč. Ne glede na okolje, ki se in se bo še bolj spreminjalo. Rasel bo tudi v naslednji recesiji. Če želite imeti zdravo rast, razumeti kaj poganja rast blagovnih znamk in kako to uporabiti pri svojem delu – pridite na letošnjo SMK.

Program

28. MAJ 2019

29. MAJ 2019

 

Podrobnejši program najdete tukaj.

Kotizacija: https://smk.si/#Kotizacija

Prijava: https://smk.si/prijava/

Podrobnosti

Začetek:
28/05/2019 @ 09:00
Konec:
29/05/2019 @ 16:00
Kategorija Dogodek:

Prizorišče

Hoteli Bernardin
Obala 2
Portorož, 6320 Slovenija
+ Google Map
Spletna stran:
https://www.hoteli-bernardin.si
Back to top button
Close
Close