Aeroklasika – step/dance (tečaj) in Tony Rapillo

Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Aeroklasika – step/dance (tečaj) in Tony Rapillo

16 februarja @ 09:00 - 17:00

Aeroklasika,

V Slovenijo ponovno prihaja velik strokovnjak in ljubitelj metodike in koreografij na stepu, zvezda GLP Akademije iz Italije – Tony Rapillo.
Enodnevna dinamična delavnica s poudarkom na metodologiji poučevanja in tekočem prehajanju iz bloka v blok.
Glasba, dinamika in izziv za dušo in telo!

❓ AEROKLASIKA?
AERO in STEP vadbe so v svetu temelj, iz katerega izhajajo vse oblike sodobnih skupinsko vodenih vadb.
Čutiti telo, imeti dober občutek, kako si zase naredil nekaj odličnega, se ob tem celo zabaval in sprostil – to je pravzaprav cilj vodenih AERO in STEP vadb.

ℹ Več podrobnosti o dogodku: https://bodifit-akademija.si/aeroklasika-step-dance-tecaj/

❓ KDO JE 🇮🇹 TONY RAPILLO?
Nekdanji kanuist, šport, ki ga je Tony doživljal kot športnik in trener več kot 10 let. V fitnes industriji deluje od leta 2003. Začel je kot osebni trener. Nato se je specializiral za fitnes tečaje, še posebej so ga pritegnili koreografski koncepti, kot sta step in aerobika. Leta 2009 se je preselil v Rim, kjer živi in ustvarja. V nekaterih najprestižnejših središčih prestolnice je poučeval tudi kot fitnes trener in organizator, močno pa se udejstvuje in je iskan tudi v mednarodnem okolju. Od leta 2011 je znan kot mednarodni prezenter v mnogih državah. Od leta 2013 je bil partner in učitelj GLP AKADEMIJE, sedaj je še predsednik slednje. Od leta 2014 dela tudi na fitnes področju na Poljskem in za šolo GR.A.F.T.S. v Grčiji. Deluje celo v Tajvanu, in sicer kot učitelj prve in druge stopnje kondicijske koreografije za WLA ACADEMY. Tony v Rimu vsako leto organizira uspešno konvencijo DANCE FEVER.

Udeleženci imate prost vstop na konvencijo Back to Basics, ki bo potekala dan poprej: https://www.facebook.com/events/451174035769526/

Podrobnosti

Datum:
16 februarja
Čas:
09:00 - 17:00
Kategorija Dogodek:

Prizorišče

BODIFIT (Domžale)
Breznikova ulica 17
Domžale, 1230 Slovenija
+ Google Map
Back to top button
Close
Close