Alternativna godba: Invasian Krew Killah

Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Alternativna godba: Invasian Krew Killah

25 januarja @ 22:00

Invasian Krew Killah

Ekskluziva v Murski Soboti!!
…………………
➜INVASIAN KREW KILLAH (London, UK)
➜RAK3TA (Ljubljana)
➜LENOKAJ (MS)

sobota 25.01.2020
MIKKov klubski prostor
Vrata: 21:00
Koncert: točno ob 22.00
Vstopnina: 10€
Vstopnice so v prodaji v MIKKovi kavarni.

……………….

● INVASIAN KREW KILLAH

Britanski soundsystem tvorita DJ Vader in Spex MC. Njune sete sestavljajo predvsem drum’n’bass in jungle ritmi, prepleteni s hip-hopom, breakbeatom in raggajem.
Spex MC je najbolj znan kot nekdanji frontman skupine Asian Dub Fundation, s katero je posnel tri albume: Enemy of the enemy, Tank in Live: Keep Bangin’ on the Walls. Za vse tri je napisal tudi besedila. Med turnejami z ADF je gostoval po klubih in radijskih postajah po vsej Veliki Britaniji in ustvarjal glasbo z DJ Vaderjem. Projektu z Vaderjem se je še bolj posvetil potem, ko se je leta 2007 razšel z ADF.
DJ Vader Krew Killer je znan predvsem kot drum’n’bass producent, DJ in MC, preizkusil pa se je tudi v drugih žanrih. Tako je leta 2004 na primer posnel hip-hop uspešnico Einstein (Not Enough Time), ki jo je britanski Inštitut za fiziko izbral za glasbeno podlago svoje izobraževalne računalniške igrice. Leta 2001 je spoznal Spex MC-ja in začelo se je njuno sodelovanje. Soundsystem po evropskih klubih nastopa od leta 2005.
Invasian Krew Killah so Mursko Soboto obiskali dvakrat. Točno 10 let nazaj, leta 2009, in leta 2012 na »Soboških dnevih«, kjer so uprizorili enega najboljših koncertov v Soboti!
EKSKLUZIVNO!!
Ker se eden od članov seli v Avstralijo, bo to njihov »zadnji« zadnji koncert in prav je, da zaključijo svoje delovanje v Murski Soboti!!
»Resno prijte vsi in naj vas noga ne boli«

Links:
Obisk Slovenije 10 let nazaj: https://vimeo.com/2865834
Gala Hala/Metelkova live: https://vimeo.com/898182
………………………..

● RAK3TA

Nadebudna didžejka na kotalkah ima izhodišče v liquid drum & bassu, od koder se razgleduje proti junglu, hip hopu, uk garageu, itn. Raketa se v zadnjem času loteva različnih organizacijskih projektov (RUSH, R3K4; Damn, gurl!, TWIST), pri katerih poskuša povezovati različne vplive v svežo, živo celoto izven škatle.

Links:
FB: https://www.facebook.com/rak3tka
MC: https://www.mixcloud.com/rak3ta
SC: https://soundcloud.com/rak3ta
………………………..
● LENOKAJ

Lenokaj Je producer and DJ z Murske Sobote. Njegova glavna žanra sta Drum & bass in Psytrance, a se pri delu ne omejuje. 2019 je izdal kar nekaj svojih komadov med drugim tudi »Future« na 2/57 Recordings. Kot organizator dogodkov je poznan tudi v Mariboru, Murski Soboti in Razkrižju, kjer je z ekipo organiziral festival »Back to the beginning«.

Links:
FB: https://www.facebook.com/Lenokaj/
IG: https://www.instagram.com/lenokaj_music/
SC: https://soundcloud.com/lenokaj
MC: https://www.mixcloud.com/Lenokaj/
………………………..

Podrobnosti

Datum:
25 januarja
Čas:
22:00
Kategorija Dogodek:

Prizorišče

MIKK klub
Trubarjev drevored 4
Murska Sobota, 9000 Slovenija
+ Google Map
Back to top button
Close
Close