Dan brez alkohola

Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Dan brez alkohola

07/04/2019 @ 09:00 - 12:00

Dan brez alkohola 2019

Na Območni enoti NIJZ Maribor v okviru projekta SOPA – Skupaj za odgovoren odnos do pitja alkohola, organiziramo dogodek “Dan brez alkohola”, ki bo namenjen osveščanju javnosti o našem projektu in pogovoru o zdravih življenjskih izbirah. Dogodek bo potekal v nedeljo, 7. aprila 2019, na Glavnem trgu v Mariboru, v okviru dogodka Tek zdravja.

Aktivnosti na dogodku bodo potekale med 9. in 13. uro. Na naših stojnicah bodo obiskovalci lahko dobili informacije o našem delu, o problematiki pitja alkohola v slovenski družbi, o posledicah čezmernega pitja, skupaj bomo raziskovali tudi zdrave alternative pivskim navadam, kako vzpostaviti odgovoren odnos do pitja alkohola in o virih pomoči v regiji.

Na dogodku bodo sodelovali tudi predstavniki šestih nevladnih organizacij, ki sodelujejo na našem projektu, in sicer: Društvo za zdravje srca in ožiljaZveza paraplegikov SlovenijeŠentZveza prijateljev mladine SlovenijeSlovenska Karitas in Športna unije Slovenije. Prisotni bodo tudi predstavniki Uradov za delo ZRSZ iz Maribora in Lenarta.

Da bi o dogodku lahko obvestili čim večje število ljudi, prijazno prosimo za umestitev opisanega dogodka v vaš napovednik oz. med vaša obvestila o dogodkih.

Podrobnosti

Datum:
07/04/2019
Čas:
09:00 - 12:00
Kategorija Dogodek:

Prizorišče

Glavni trg
Glavni trg
Maribor, 2000 Slovenija
+ Google Map
Back to top button
Close
Close