DragonHack 2019

.
Loading Dogodki

« All Dogodki

  • This dogodek has passed.

DragonHack 2019

18 maja @ 09:00 - 19 maja @ 18:00

DragonHack, ki bo letos potekal v soboto, 18. in nedeljo, 19. maja v prostorih Fakultete za računalništvo in informatiko, ponovno išče naj kreativnejše ideje v svetu tehnologije.

DragonHack, ki vsem študentom, ki jih zanima tehnologija, predstavlja edinstveno izkušnjo, združuje tiste, ki večere radi presedijo za svetlimi ekrani svojih računalnikov. Ne, tukaj ni govora o hackerjih, temveč o študentih računalništva, elektrotehnike, informatike, in sorodnih smeri.

DragonHack je popularno tekmovanje, kjer imajo udeleženci 24 ur časa, da realizirajo kreativno rešitev​, ki bo navdušila sodnike in partnerje ter jim tako prinesla želene nagrade. Spanje tako pri mnogih tekmovalcih ne pride v poštev, pa naj bo ura 1 ali 4 zjutraj.

Poleg osrednjega tekmovanja ima dogodek tudi bogat spremljevalni program, kjer študentje pridobivajo nova znanja, se preizkusijo v mini tekmovanjih in družijo s predstavniki najuspešnejših IT podjetij kot ​Sinergise, CREA, Outfit7 ​ali ​Celtra​.

Zato mladi, pozor! Če se želite preizkusiti na letošnjem tekmovanju, se hitro odpravite na uradno stran DragonHacka: dragonhack.si​, in si pridobite svojo povsem brezplačno vstopnico​! Vse kar potrebujete za udeležbo je veljaven študentski status in malo sreče, saj kart vsakič zmanjka v trenutku.

Podrobnosti

Začetek:
18 maja @ 09:00
Konec:
19 maja @ 18:00
Dogodek Category:

Prizorišče

Fakulteta za računalništvo in informatiko
Večna pot 113
Ljubljana, 1000 Slovenija
+ Google Map
Back to top button
Close
Close