Erasmus day 2019

Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Erasmus day 2019

10/10/2019 @ 15:00

ERASMUS DAY 2019

Želiš doživeti nekaj zares vznemirljivega? Spoznati nove prijatelje, raziskati nove kraje, se zabavati in se ob tem še česa naučiti? Potem je Erasmus+ program naravnost zate! Vse informacije o Erasmus+ izmenjavah lahko prejmeš na velikem študentskem dogodku Erasmus day, ki ga Univerza v Mariboru organizira skupaj s študentskim društvom Erasmus Student Network Maribor (ESN Maribor), Študentskim svetom Univerze v Mariboru in Klubom Mariborskih študentov (KMŠ).

Mednarodni dogodek Erasmus Day, ki se bo zgodil v četrtek 10. oktobra 2019, s pričetkom ob 15. uri na Trgu Leona Štuklja, je namenjen vsem študentom Univerze v Mariboru, še posebej pa brucem in tujim študentom na izmenjavi v Mariboru.

V Erasmus Day nas bo popeljala mednarodna parada z več kot 500 tujimi študenti iz 30 držav sveta, ki se bodo ob 15. uri, oblečeni v svoje barve, sprehodili po ulicah mestnega jedra, od Rektorata Univerze v Mariboru do Trga Leona Štuklja.

Tam boste študenti lahko našli številne zanimive aktivnosti zase in za svoje prijatelje. Predstavljala se bodo študentska društva, dobili boste lahko vse informacije o Erasmus+ programih mobilnosti ter odkrili kaj novega pri različni ponudniki storitev za študente. Atrakcija dneva bo Virtualni kotiček, kjer se boste lahko s pomočjo VR očal sprehodili po poljubnem Evropskem mestu, v Selfie kotičku pa boste lahko s pomočjo photo booth stojala s prijatelji ustvarili nepozabne fotke. S sodelovanjem pri katerikoli aktivnosti pa boste sodelovali tudi v velikem nagradnem žrebanju, z več kot 20 bogatimi nagradami. Žreb in podelitev nagrad bo ob koncu dogodka. Glavna nagrada je potovanje za dve osebi v eno izmed evropskih prestolnic.

Tudi zabava in glasba ne bo manjkala. Najprej nas bo ogrel DJ Željko, nato nas bodo s svojimi nastopi zabavali tuji študenti, ki se bodo potegovali za najboljši nastop programa Erasmus ima talent, proti večeru pa bosta vzdušje še popestrili skupini Groovocado in Happy Ol’ McWeasel.

10. oktober je dan za Erasmus Day! Bodi zraven in začuti moč mednarodne energije, ki te bo navdihnila, da se tudi ti podaš na svojo Erasmus+ dogodivščino.

POSEBNOSTI

* VR potovanje po Evropi (z VR očali)

* Selfie v tujini (s photo booth fotkanjem)

* Zbiranje pred-prijav za brezplačne jezikovne tečaje (na stojnici Študentskega sveta)

 

KONTAKTI

www.erasmusplusUM.si

www.facebook.com/ErasmusplusUM

https://www.facebook.com/events/2386678534887034/

erasmus@um.si

Podrobnosti

Datum:
10/10/2019
Ura:
15:00
Kategorija Dogodek:

Prizorišče

Trg Leona Štukjlja
Trg Leona Štukjlja
Maribor, 2000 Slovenija
+ Google Map
Back to top button