Fridas Jazz Quartet @ Festival Lent 2022

Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Fridas Jazz Quartet @ Festival Lent 2022

27 junija @ 23:30

fridas, lacha
Mednarodna zasedba Fridas jazz quartet že leto in pol aktivno sodeluje na slovenski in avstrijski jazz sceni. Njihova posebnost je raziskovanje različnih žanrov v okvirjih jazza in s tem na vsakem koncertu poskrbijo, da poslušalec zmeraj sliši nekaj novega. Fridas jazz quartet se bodo predstavili z avtorsko glasbo in coverji s skrbno pripravljenimi aranžmaji.
***
Za afterje bo na Festivalu Lent letos skrbela Lacha, tista neoprijemljiva sila, ki z različnimi dogodki po principu »malo drugače« že nekaj let skrbi za podporo in razvoj glasbene scene v Mariboru.
Lachin after jam je edinstvena izkušnja; fuzija žanrov, nivojev in starosti. Je dogodek, na katerem se na odru zberejo naključni glasbeniki in sledijo ritmu trenutka, ustvarjalnosti in navdiha – tukaj in zdaj. Da bodo začetki lažji, jam sessione odpirajo lokalni virtuozi, nato pa so na oder vabljeni vsi glasbeniki in glasbenice, da bomo večer kreirali skupaj, poslušalci in ustvarjalci!
Obljubljamo nepozabne after jam partyje, hude koncerte in nore jam sessione. Prinesite svoj instrument ali pridite praznih rok, že(l)jnih ušes ter poskočnih nog. Odbito bo!
𝗙𝗲𝘀𝘁𝗶𝘃𝗮𝗹 𝗟𝗲𝗻𝘁 𝘀̌𝗶𝗿𝗼𝗸𝗼 𝗼𝗱𝗽𝗶𝗿𝗮 𝘃𝗿𝗮𝘁𝗮 𝗺𝗲𝘀𝘁𝗮, 𝘀𝗸𝗼𝘇𝗶 𝗸𝗮𝘁𝗲𝗿𝗮 𝗯𝗼𝗺𝗼 𝗹𝗲𝘁𝗼𝘀 𝘇̌𝗲 𝘁𝗿𝗶𝗱𝗲𝘀𝗲𝘁𝗶𝗰̌ 𝘀𝗸𝘂𝗽𝗮𝗷 𝘀𝘁𝗼𝗽𝗶𝗹𝗶 𝘃 𝗽𝗼𝗹𝗲𝘁𝗷𝗲. ☀😍📣 #𝗹𝗲𝗻𝘁𝗮𝗺𝗼 𝗼𝗱 𝟮𝟰. 𝗷𝘂𝗻𝗶𝗷𝗮 𝗱𝗼 𝟮. 𝗷𝘂𝗹𝗶𝗷𝗮 𝟮𝟬𝟮𝟮 𝗻𝗮 𝘃𝗲𝗰̌ 𝗸𝗼𝘁 𝟮𝟬 𝗽𝗿𝗶𝘇𝗼𝗿𝗶𝘀̌𝗰̌𝗶𝗵 𝗽𝗼 𝗠𝗮𝗿𝗶𝗯𝗼𝗿𝘂.
𝗗𝗢𝗚𝗢𝗗𝗘𝗞
Fridas Jazz Quartet
Festival Lent 2022
27. 6. 2022, ob 23.30
Lacha after jam, Minoriti, Maribor
𝗜𝗭𝗩𝗔𝗝𝗔𝗟𝗖𝗜
Katarina Samobor, vokal
Jordi Roviro, trobenta
Jure Pišek, kitara
Tjan Šoštarič, bas
Gaj Bostič, bobni
𝗩𝗦𝗧𝗢𝗣𝗡𝗜𝗖𝗘
Cena za ta dogodek: 5,00 EUR
Vstopnica za prizorišče Minoriti – Oder Nove KBM vsak večer* po končanem koncertu/predstavi velja tudi kot vstopnica na koncert z jam sessionom Lacha after jam na Minoritih. (*razen v nedeljo, 26. 6.)
Vstopnice lahko kupiš na naših prodajnih mestih ali preko spletne strani. Prenesi svojo: festival-lent.si/vstopnice/.
𝗢𝗥𝗚𝗔𝗡𝗜𝗭𝗔𝗧𝗢𝗥
Glavni organizator Festivala Lent je Narodni dom Maribor.
Preberi več na www.festival-lent.si.
👋😃 Se srečamo!

Podrobnosti

Datum:
27 junija
Ura:
23:30
Kategoriji Dogodek:
,

Prizorišče

Letni kino Minoriti
Vojašniški trg 2a
Maribor, 2000 Slovenija
+ Google Map
Back to top button