KAKO USPETI: Zgodba in nasveti Klare Leben, ustanoviteljice podjetja INBED

Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

  • Ta dogodek je minil.

KAKO USPETI: Zgodba in nasveti Klare Leben, ustanoviteljice podjetja INBED

10/12/2020 @ 19:00

kako uspeti
Ali včasih obstojiš, se počutiš izgubljeno in te skrbi za tvojo prihodnost? Naj te pomirimo in povemo, da imamo vsi včasih takšne dneve. Tudi uspešna Klara Leben jih je imela in verjetno jih tam pa tam še ima.
Vemo, da se svet ves čas spreminja. Letošnje leto je zaradi virusa COVID-19 v vsa naša življenja prineslo posebno velike spremembe in novo realnost. Verjamemo, da je ta močno vplivala tudi na naša študentska življenja – predavanja preko spleta, samoorganizacija časa, pomanjkanje socialnih stiskov, pomanjkanje motivacije in nenazadnje tudi skrb za kariero in prihodnost …
Študenti radi poskrbimo za študente, zato vas v četrtek 10. 12. 2020 ob 19. uri vabimo, da se nam pridružite na online Facebook dogodku, kjer bo naša gostja Klara Leben v živo pripovedovala svojo inspirajujočo zgodbo o uspehu, hkrati pa nam podala obilo nasvetov, kako sami najti pot do tja.
Klara je 25-letno dekle, podjetnica, lastnica znamke INBED in tudi podcasterka. Povedala nam bo, kako je v kratkem času iz prestrašene brezposelne osebe postala samozavestna mlada podjetnica. Skozi pogovor se bomo dotaknili tem o pomanjkanju motivacije, nezaupanju vase, strahu pred neuspehom,… in poskusili najti odgovor, kako priti do sreče in uspeha.
Želimo si, da vas pripravimo na življenje, ki vas čaka, da se ne boste ustrašili novih izzivov in ovir. Naj vas Klarina zgodba navdihne, njeni dobri nasveti pa naj umirijo vašo dušo in vas popeljejo na pot proti uspehu! 💪📚📈‍🎓🏆🥰

 

Podrobnosti

Datum:
10/12/2020
Čas:
19:00
Kategorija Dogodek:

Prizorišče

splet
Back to top button
Close
Close