Koncert: 7AM & Rush to Relax

Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Koncert: 7AM & Rush to Relax

27 avgusta @ 20:00

7AM & Rush to Relax

Bedroom garažni večer dveh diy pop-punk zasedb. Brez bobnov na odru! Oboji catchy za znort, oboji venomer pripravljeni da še enkrat razmigajo gležnje in publiko.

Zakaj cel večer brez bobnov? Ker je 7AM spet duo! Garažna zapriseženca diy mindsetu, (med drugim si sama printata majice in organizirata eno mesečne turneje) nadaljujeta, kakor sta začela – z Anabel na basu in Mičotom na kitari. Oba pojeta, mimogrede še kej sanjavega odžvižgata, bobne pa vnaprej posname Mičo.
Čudovito zapacan zvok na albumu “Benefit for Iggy´s shirt” (2019) ni le studijska preobleka, tudi v živo stavita na drive in hrumeč zvok kitar ter njihovo rezkavost… Vse dokler tu in tam iz udobne gmote zvoka svoje glave ne pomoli iskren, prodoren solo ali melodija, ki bi se ju v svoji garaži verjetno razveselil še sam J Mascis.

Rush to Relax v živo v razširjeni obliki! Damjan Manevski, makedonec v Ljubljani je svoj solo projekt po izdanem istoimenskem prvencu in nekaj nastopih razširil v trojec. Pa ne z basom in bobni, ampak s tremi kitarami. Ker kitar ni nikoli preveč.
Še naprej zvest svojemu diy/bedroom pristopu je na sopotniška sedeža povabil žanrska kolega Jana (M o r v e r n) in Erika (Long Dumb Voices), preverjena kopilota s katerima je nastopil že na dvorišču Kina Šiške. A sej veste, ko formacija dobro deluje je pač ne menjaš! Poleg že (v izjemno kratkem času) usidranih ‘starih’ hitičev se veselimo tudi novega materiala z nastajajočega albuma.

Vstopnina: 6 €

Music policy: diy pop punk/lo-fi/jangle/bedroom post-punk

*v primeru slabega vremena se dogodek prestavi!

Podrobnosti

Datum:
27 avgusta
Čas:
20:00
Kategorija Dogodek:

Prizorišče

Gala Hala
Masarykova 24
Ljubljana, 1000 Slovenija
+ Google Map
Back to top button
Close
Close