Letni oder Ruše 2019: Nipke & The Nipples / Emkej & Muzičari

Loading Dogodki

« All Dogodki

  • This dogodek has passed.

Letni oder Ruše 2019: Nipke & The Nipples / Emkej & Muzičari

17 avgusta @ 20:00 - 23:30

Urbani večer prvovrstnih reperjev – Boštjan Nipič NIPKE & THE NIPPLES ter domači as EMKEJ s svojimi Muzičari bodo poskrbeli za pravo urbano vzdušje v ruških gozdovih!

🌎Država: Slovenija
🎭 Žanr: Rap
🎟 Vstopnice: Od 5,25 € naprej 👉 http://bit.ly/2yplJJb

NIPKE & THE NIPPLES

Na glasbeno sceno je Nipke prišel leta 2008 v duetu Overdose s pesmijo “Fiama.com”. Istega leta je Nipke na kompilaciji Experiment, ki ga je izdala draveljska založba Dravle Records, izšla pesem “Brilejeva Street” v izvedbi Overdose in I. Vanisha (pesem je poimenovana po Brilejevi ulici v Dravljah). Naslednje leto je k izboru pesmi na kompilaciji Spaced Out prispeval kot del dueta Overdose in kot samostojni izvajalec več pesmi.

EMKEJ & MUZIČARI

Emkejevo prvo resnejše glasbeno udejstvovanje z ekipo Tekochee Kru, se je pričelo pred dobrim destletjem, ko so izdali album Adijo stari, kaki scenarij, kjer je hudomušne nasmehe publike izvabljal s komadom Veronika. Vse se je začelo spontano, brez nekih velikih ambicij – kot večerno druženje ob jeger fantah s fanti na jagi. Če so hoteli kaj posneti, so se morali znajti. Snemanje vokalov na Šuljotve instrumentale je potekalo kar v stanovanju njegovih staršev, natančneje v sestrini sobi med plišastimi igračkami. Edina ambicija, ki jo je takrat imel, je bila delat dobre komade, na katere bo na stara leta ponosen. Nekaj let za tem je postregel s Šmornom in navdušil z zmagovalnim receptom – besedila, s katerimi se lahko poistovetimo, prepričljiv vokal in podajanje besedil, simpatična štajerščina, ter kanček drznega humorja. Prvencu Šmorn je sledil še album Znajdi Se s Jerneje Križmanom in Cifre, ki so nastale v sodelovanju z Dj Splifom.

Vstopnice že od 5,25 € naprej 👉 http://bit.ly/2yplJJb

Podrobnosti

Datum:
17 avgusta
Čas:
20:00 - 23:30
Dogodek Category:

Prizorišče

Letni oder Ruše
Pod goroj
Ruše, 2345 Slovenija
+ Google Map
Back to top button
Close
Close