Licenčni tečaj BURN HIIT

Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Licenčni tečaj BURN HIIT

12 septembra @ 17:00

BURN HIIT

BURN HIIT je mešanica visokointenzivnega intervalnega treninga (HIIT) in tabata protokola. Je vadba, kjer se prestavljajo in preizkušajo meje ter sposobnosti posameznika. Značilna je po kratkem trajanju (do 40 min). Je vadba za napredne vadeče, aktivne športnike in druge v dobri telesni formi. Je nadgradnja drugih tako imenovanih funkcionalnih zvrsti in sodi med najbolj intenzivno vadbo v sklopu BODIFIT PROGRAMA.

NOVA ZNANJA NA TEČAJU?
🔵 Spoznali boste temelje te visokointenzivne funkcionalne vadbe,
🔵 usvojili vse poudarke razvoja vseh motoričnih sposobnosti,
🔵 razkrili vam bomo natančno določen nabor učinkovitih vaj ter veliko možnosti prilagajanja, zaradi česar je ta vadbo vedno v trendu, zanimiva in spektakularna,
🔵 izvedeli boste, zakaj je koncept BURN HIIT vadbe v prvi vrsti zastavljen preventivno in zakaj se vadeče vedno opozarja na pravilno izvedbo, pravilen pristop k vadbi in na zmerno načrtovanje vadbe skozi tedenski, mesečni ciklus,
🔵 nenazadnje – pod kožo vam bo zlezla navdušujoča aktualna glasba, ki spodbudi in izjemno motivira, da stisnemo iz sebe še zadnje atome moči.

POSEBNOSTI
🔵 Za udeležbo je potrebno predhodno plačilo. Plačilo je treba poravnati v predvidenem roku. S tem si zagotovite dostop do povezave na online dogodek, ki vam ga bomo pravočasno poslali na vaš v prijavi naveden e-naslov.
🔵 Tečaja se lahko udeležijo tudi rekreativci in vadeči za lastno izpopolnjevanje in širjenje znanja.
🔵 Posamezniki v pridobivanju usposobljenosti izvajanja rekreacije, fitnesa, osebnega trenerstva lahko opravijo tečaj, vendar do ustrezne usposobljenosti ne morejo uradno izvajati inštruktorskega dela.
🔵 Šele s pridobitvijo licence BODIFIT vadbenega programa lahko usposobljen trener, inštruktor izvaja program pod originalnim nazivom oz. imenom kjerkoli. Licenca posamezniku velja dve leti. Po tem obdobju jo je treba obnoviti.

Podrobnosti

Datum:
12 septembra
Čas:
17:00
Kategorija Dogodek:

Prizorišče

BODIFIT (Celje)
Mariborska cesta 119,
Celje, 3000 Slovenija
+ Google Map
Back to top button
Close
Close