Mednarodna konferenca 2019: e-izobraževanje v Sloveniji

Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Mednarodna konferenca 2019: e-izobraževanje v Sloveniji

07/11/2019 @ 11:00 - 17:00

e-izobraževanje v Sloveniji

Ob 20-letnici online študija na DOBI se nam pridružite na konferenci, na kateri bodo ugledni mednarodni eksperti predstavili poglobljen pogled na e-izobraževanje, razmišljali o njegovem pomenu in priložnostih, ki ji ponuja za inoviranje ter odpiranje izobraževanja na pragu četrte industrijske revolucije.

Namen konference je osvetliti stanje in perspektive e-izobraževanja z vidika kadrovskih potencialov, institucionalnih in regulatornih okvirov ter tehnologije kot bistvenih dejavnikov za uspešno in učinkovito uveljavljanje e-izobraževanja.

Na konferenco prihajajo mednarodni strokovnjaki, ki bodo z vami delili najnovejše trende, izzive, pa tudi nekatere ideje in primere odličnih praks in rešitev na področju e-izobraževanja in inoviranja, ki ga le-to omogoča v različnih okoljih. Vse to boste lahko konkretno uporabili bodisi pri kreiranju politik, strategij, uvajanju e-izobraževanja ali njegovem razvoju in nadgradnji tako v izobraževalnih ustanovah, podjetjih kot drugje.

Zakaj na konferenco

Mednarodni eksperti
Najnovejše globalne trende in perspektive na področju e-izobraževanja bodo z vami delili vrhunski strokovnjaki.

Povezovanje in mreženje
Konferenca nudi odlično priložnost za mreženje tistih, ki ste na področju e-izobraževanja že naredili pomembne preboje, kot tistih, ki ste pred prvimi koraki in iščete usmeritve ekspertov s praktičnimi izkušnjami.

Aktiven dialog     
Konferenca predstavlja platformo za aktiven dialog udeležencev konference z mednarodnimi eksperti za e-izobraževanje.

Inspiracija in nove priložnosti
Predstavljeni najnovejši trendi in raznoliki vidiki, izkušnje in prakse ekspertov pa tudi udeležencev, vas bodo inspirirale in vodile k prepoznavanju novih priložnosti in kreiranju sprememb, ki jih e-izobraževanje nudi.

Podrobnosti

Datum:
07/11/2019
Čas:
11:00 - 17:00
Kategorija Dogodek:
Back to top button
Close
Close