Projekt Abonma: Zagrnitev (kostanjev piknik)

Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Projekt Abonma: Zagrnitev (kostanjev piknik)

20/10/2019 @ 15:00 - 21:00

Zagrnitev

Zagrnitev je sklepni dogodek sezone projekta Abonma. Če je Razgrnitev povzemala običaj praznovanja s premierskimi tortami, Zagrnitev praznuje s kostanjevim piknikom (v času Borštnika v spomin nekdanji festivalski tradiciji praznovanja Dneva igralca s kostanji).

Gledališka folklora slovenske institucionalne krajine sicer ne pozna skupnega formata sklepanja sezone; nekateri praznujejo s koncerti, festivali, zabavami ali uradnimi napovedmi prihodnje sezone. Abonma Zagrnitev združuje vse v šesturnem kostanjevem pikniku. Vsako polno uro se začne zdravica člana kolektiva Abonma v čast gledališkim ustvarjalcem, projektu, kolektivnemu avtorskemu ustvarjanju, alternativam, statističnim uspehom … K replikam so vabljeni vsi navzoči; tako Zagrnitev pomeni tudi subjektivno evalvacijo projekta.

Vabljeni na vogal GT22! Pridružite se lahko za ves čas trajanja performansa ali za uro ali dve, lahko pa tudi samo za petnajst minut!
VSTOP JE PROST.

KOLEKTIV ABONMA: Nika Bezeljak, Miha Horvat, Eva Nina Lampič, Minca Lorenci, Luka Martin Škof, Aleš Zorec
Produkcija: Moment Maribor

Več o vsebini projekta najdete na arhivski spletni strani projekta Abonma [www.moment.si/projekt-abonma]. Vabljeni k prebiranju, razmišljanju, poglabljanju in raziskovanju!

Podrobnosti

Datum:
20/10/2019
Čas:
15:00 - 21:00
Kategorija Dogodek:

Prizorišče

GT 22
Glavni trg 22
Maribor, 2000 Slovenija
+ Google Map
Back to top button
Close
Close