Soba – 31. Poletni lutkovni pristan

Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Soba – 31. Poletni lutkovni pristan

14 avgusta @ 21:00

31. Poletni lutkovni pristan

Subtilna pripoved o ženski, ki v sobi sanjari o svojem življenju, idealih in medsebojnih odnosih. Lepota golih rok in pečene gline se spoji v naključno zgodbo o prijateljstvu, ljubezni, pričakovanju, osamljenosti, otroštvu, pozabi, nežnosti in strasti. Za drugo v sobi ni prostora. Lutkovna predstava za dve roki, deset prstov in devet glav.

Ideja, režija, likovna zasnova in animacija: Petra Stare
Glasba: Mare Završnik
Scenografija in oblikovanje luči: Andrej Štular
Produkcija: Lutkovno gledališče Nebo
Dolžina predstave: 35 minut
Predstava je primerna za starejše od 16 let.

***
Letošnje Prostovanje nadaljujemo v okviru 31. Poletni lutkovni pristan. Praznujemo živo umetnost na prostem in edinstvenost vsakokratne gledališke izkušnje, stika umetnikov z občinstvom ter druženja, ki nam ga v letošnjem letu precej primanjkuje.

V primeru dežja bo predstava na Intimnem odru GT22.
***
Vstopnina: prostovoljni prispevki. Število mest je omejeno. Rezervacije sprejemamo na rezervacije@moment.si. Rezervirane karte je potrebno dvigniti najkasneje 15 minut pred predstavo.
Več: www.moment.si
***
Ker skrbimo za vaše zdravje, bomo na dogodku skrbeli za vse ukrepe, ki so potrebni za preprečevanje širjenja novega koronavirusa. Že vnaprej pa vas prosimo, da na dogodke prihajate zdravi, si ob vstopu razkužite roke, nosite masko (dokler ne sedete), skrbite za priporočeno razdaljo in se držite označb ter navodil, ki jih bomo za vas pripravili organizatorji. Hvala!

Podrobnosti

Datum:
14 avgusta
Čas:
21:00
Kategorija Dogodek:

Prizorišče

Vojašniški trg 6
Vojašniški trg 6
Maribor, 2000 Slovenija
+ Google Map
Back to top button
Close
Close