Stand UP – Frišne fore

Loading Dogodki

« All Dogodki

  • This dogodek has passed.

Stand UP – Frišne fore

13 junija @ 21:00 - 23:00

K nam prihajajo nepozabni dnevi smeha, saj pri nas vemo, kako se s stilom in primerno sprosti pred izpitnim obdobjem. Zato samo za vas in nas, tokrat komičen dan na kvadrat!

Stand UP bodo tokrat stali v malo drugačni zasedbi. V Pisarno prihaja eden in edini, vse poznani in vse splošno smešen – mladenič, ki je materno mleko že ob rojstvu menjal za vodo, zato ga danes poznamo pod imenom Vodopivec. Ali medijsko bolje poznan kot slovenski “ambasador komedije”.

Tin Vodopivec je prag sveta stand up komedije prestopil leta 2006, od tedaj pa je nabral že več kot 1500 nastopov v 7 jezikih in 19 različnih državah. Na tekmovanju ”The Funniest Person in the World” se je leta 2016 uvrstil med 20 TOP finalistov iz celega sveta, nazadnje pa smo si ga lahko ogledali v predstavi Staro za novo z Borisom Kobalom, s katero sta prepotovala Slovenijo po dolgem in počez. Omembe vreden je njegov projekt 777, ko je v 7 dneh nastopil v 7 jezikih in to kar v 7 državah.

“Ob tako razgibanem nastopu, ti ne more biti dolgčas!”
Legendarni britanski kritik Steve Bennett o Tinovem nastopu – Chortle, 2018

V četrtek, 13.6.2019 pa prihaja k nam v Pisarno z novim paketom šal, kot tudi v družbi novih prijateljev.

Matevž Baloh – nov komedijant, ki še ni našel zlate sredine med primernimi in neprimernimi šalami.

Braco Ljoljić – mladenič, ki svoj opis začne kot na zmenkarijah – simpatičen in visok 35 letnik. Kljub temu, da se opiše pod besedo “flegma”, še do danes ni premagal strahu pred višino.

Tim Andrić – Celjanar, ki se rad neresno pogovarja o resnih stvareh. Zase pove, da je njegova šibka točka slovnica, obožuje pa glasbo.

David Gorinšek – mariborski radijski glas. Pol Štajerc pol vampir, ki rad pije kri, še raje pa pivo.

Ervin Sisic– ki zase pravi, da je kot sosedov Jaka, ki ga pokličete, ko se vam je pokvaril računalnik, ko odide pa ugotovite, da vam je ukradel radio, dedovo uro in pojedel kosilo za tri osebe.

Vabljeni na dneve smeha!

Nepozabno bo!!

Podrobnosti

Datum:
13 junija
Čas:
21:00 - 23:00
Dogodek Category:

Prizorišče

Pisarna
Vetrinjska ulica 30
Maribor, 2000 Slovenija
+ Google Map
Back to top button
Close