Start:up Müsli: Kako uspeti kot oblikovalec v pogojih kitajske..

Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Start:up Müsli: Kako uspeti kot oblikovalec v pogojih kitajske..

23/04/2019 @ 19:00 - 20:30

Tedni mode, modne revije in vedno več slovenskih oblikovalcev oblačil s prepoznanim talentom v svetovnih prestolnicah mode nakazujejo, da Slovenija nikakor ne spi na področju mode. Slovenci radi kupujemo tudi dizajnerske kose oblačil in vedno bolj prepoznavamo njihovo nosljivost.

Pot oblikovalca oblačil od prvih krojev pa do prepoznane blagovne znamke, pa je vse vse prej kot enostavna. Posebej danes, ko trg oblačil obvladujejo velika podjetja s proizvodnjo v azijskih državah, kjer izkoriščajo ceneno delovno silo.

Kako ne le ostati na površju, ampak tudi uspeti v teh pogojih? Kako prepričati potrošnika, da sta kvaliteta in izvor materialov na prvem mestu, ko gre za izbor oblačil?

Slovenski oblikovalci v večini delajo samostojno, zaradi česar so primorani obvladati ne le ustvarjalni proces, ampak tudi proizvodnjo, marketing in trženje. Kakšna je pot dveh mariborskih oblikovalcev oblačil, Tanje Uvere in Davida Hojnika, kako si utirata svojo pot do uporabnika in kako je mogoče povezati tehnologijo z oblačili, izveš v Start:up Müsliju.

Program
19:00 – 20:30 Start:up Müsli: Kako uspeti kot oblikovalec v pogojih kitajske hiperprodukcije?

Preberi si več in se prijavi: http://bit.ly/2V67ar1
PRIJAVE SO OBVEZNE!

Podrobnosti

Datum:
23/04/2019
Čas:
19:00 - 20:30
Kategorija Dogodek:

Prizorišče

KID Kibla
Ulica kneza Koclja 9
Maribor, 2000 Slovenija
+ Google Map
Back to top button
Close
Close