Tečaj Fusion Balance – program

Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Tečaj Fusion Balance – program

11 marca @ 09:00 - 17:00

Fusion Balance, bodifit,

KAJ JE FUSION BALANCE?

Je najbolj kompleksna BODIFIT FUSION vadbena zvrst, ki navdušuje kontinuirano že vrsto let. Ta vadbena zvrst se razvija in nadgrajuje od leta 2006. Med nadgradnjo in razvojem se je ime preoblikovalo in postajalo bolj in bolj dovršeno, vzporedno s tem pa tudi sam vadbeni koncept.

V zadnjih letih s to zvrstjo navdušujemo tako znotraj kot tudi zunaj naših meja in imamo tisoče vadečih, ki prisegajo na prav ta vadbeni koncept.

V FUSION BALANCE vadbi se prepleta kar nekaj spektakularnih »body & mind« vadbenih zvrsti, kot so osnova in jedro PILATESA, mešanica različnih YOGA stilov, esenca TAI CHIA in v sledeh FELDENKRAIS tehnika. S svojo filozofijo, zasnovo, pristopom torej povezuje starodavne tehnike in moderne pristope na področju gibanja – kineziologije ter razumevanja, spoznavanja svojega telesa.

Vadba zajema različne stile in vsak sezono se na trgu kar trikrat predstavi povsem nova kompilacija gibanj in tehnik (indian, mongol, afro, oricha, capoeira, europe itd.), ki so logično in energetsko povezane v harmonično in predvsem učinkovito celoto in doživetje za telo in duha.

Vadba je primerna za vse aktivne rekreativce in napredne vadeče.

Podrobnosti

Datum:
11 marca
Čas:
09:00 - 17:00
Kategorija Dogodek:

Prizorišče

BODIFIT (Domžale)
Breznikova ulica 17
Domžale, 1230 Slovenija
+ Google Map
Back to top button
Close
Close