Večeri družabnih iger @ŠTUK

Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Večeri družabnih iger @ŠTUK

02/12/2019 @ 16:00 - 05/12/2019 @ 22:00

Večeri družabnih iger, December, ŠOUM, Štuk,

Do you want to play a game?

December, sneg, kamin, čaj ali kuhanček, prijatelji in družabna igra. Kaj je lahko lepšega? No, snega verjetno ne bo, kamina ni, prijatelje pripelješ ti, za vse ostalo pa poskrbimo mi!!! Spet so nazaj večeri družabnih iger. Nič ni boljšega kot preživljanje prostega časa v družbi prijateljev in ob igranju družabnih iger.

Pridi na ŠTUK s prijatelji ali sam, izposodi si igro, naroči pijačo in uživaj! Užival boš lahko ob igranju klasičnih namiznih iger, kot so Človek ne jezi se, Activity, Enka, ali pa poskusil nekaj čisto novega! Na izbiro boš imel veliko število različnih družabnih iger, od klasičnih do novih, od preprostih do zahtevnih, od hitrih do dolgotrajnih, od zabavnih do … še bolj zabavnih.

Poleg družabnih namiznih iger pa se boš lahko zabaval tudi ob igranju pikada, namiznega nogometa in videoigre FIFA 20 na igralni konzoli Playstation 4. Če misliš, da lahko premagaš svoje prijatelje v pikadu, namiznem nogometu in FIFA 20, potem je zdaj čas, da se dokažeš. Pripelji jih zraven in pokaži, kdo je glavni/a.

//// PIKADO TURNIR////

Če pa ti prijatelji niso kos, boš imel/a priložnost, da premagaš tudi druge študente. V sredo, 4. 12. 2019, bo Zdrava zabava organizirala turnir v pikadu (posamezno in dvojice) in turnir v namiznem nogometu (dvojice). Pridi (sam ali s prijateljem) in pokaži, da si najbolj natančen in najboljši. Turnir v pikadu in namiznem nogometu se bo začel ob 18. uri, prijavnina znaša 5 €, prijave pa so mogoče pol ure pred začetkom dogodka. Zmagovalci bodo prejeli super nagrade!

Več informacij na spodnji povezavi: https://www.zdravazabava.com/turnir-rocnega-nogometa-in-pikada/

////FIFA TURNIR////

Če pa želiš dokazati, da si najboljši igralec igre FIFA 20, pridi v četrtek, 5. 12. 2019, ob 16. uri na turnir FIFA 20 na igralni konzoli Playstation 4!!! Dokaži, da imaš najbolj »spretne« prste, in premagaj vse ostale. Zmagovalci bodo prejeli super nagrade.

Prijave in informacije za turnir v FIFA 20 na povezavi: https://forms.gle/pEzDrGd9qKVduck77

Delež vsake naročene pijače času projekta bo namenjen v dobrodelne namene, zato ne odlašaj in naredi še nekaj dobrega za tiste, ki pomoč potrebujejo.

Zdaj si na potezi ti!​

Podrobnosti

Začetek:
02/12/2019 @ 16:00
Konec:
05/12/2019 @ 22:00
Kategorija Dogodek:

Prizorišče

ŠTUK
Gosposvetska cesta 83
Maribor, 2000 Slovenija
+ Google Map
Back to top button
Close
Close