World Education Fair – Ljubljana

Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

  • Ta dogodek je minil.

World Education Fair – Ljubljana

14/11/2019 @ 11:00 - 17:00

Predstavniki vodilnih tujih univerz in elitnih srednjih šol bodo bodočim študentom in njihovim družinam predstavili izobraževalne institucije in življenje v njihovih kampusih. Nudili bodo tudi podrobne informacije o pogojih v postopku prijave za študij ter o financiranju in nastanitvi v državah, ki bodo zastopane  na sejmu. To so Velika Britanija, Nizozemska, Danska, Švica, Italija, Španija, Portugalska, Avstrija, ZDA, Saudova Arabija in Hrvaška.

Na sejmu bodo obiskovalci lahko izvedeli o številnih oblikah izobraževanja za različne starosti: jezikovni tečaji v tujini, študij na prestižnih internatnih šolah, dodiplomski in podiplomski študiji, MBA programi, testi  poklicne orientacije, test angleščine IELTS, program »Work and Travel USA« ter možnosti pripravništva v ZDA. Dijaki bodo lahko osebno govorili s predstavniki univerz, tudi s profesorjem Khaledom Nabilom Salamo, ki jepoučeval na sloviti ameriški univerzi Stanford, tokrat pa na sejem prihaja z delegacijo univerze King Abdullah University of Science and Technology iz Saudove Arabije.

Kaj pa študij v Veliki Britaniji po Brexitu?

Na sejmu bodo na voljo najbolj aktualne informacije o tem, kaj se bo za evropske študente, ki študirajo ali si želijo študirati v Veliki Britaniji, spremenilo po Brexitu. Obiskovalci bodo dobili tudi informacije o štipendiranju, posojilih  in sofinanciranju študija v primeru, da Velika Britanija zares izstopi iz Evropske Unije.

Število slovenskih študentov na tujih univerzah narašča iz leto v leto, po podatkih organizatorja sejma, svetovalne agencije IntegralEdu iz Ljubljane, je med slovenskimi dijaki največ zanimanja za študij na Nizozemskem in v Veliki Britaniji.

Vaše prisotnosti na sejmu bomo zelo veseli, prav tako vam na željo uredimo tudi sogovorca na dogodku ali pred njim. Pošljemo lahko tudi dodatna gradiva. V tem hipu v tujini študira precej slovenskih študentov, če želite, vam uredimo tudi skype intervju z enim izmed njih.

Podrobnosti

Datum:
14/11/2019
Čas:
11:00 - 17:00
Kategorija Dogodek:

Prizorišče

Hotel Slon
Slovenska cesta 34
Ljubljana, 1000 Slovenija
+ Google Map
Back to top button
Close
Close