Začetni tečaj potapljanja – Zdrava Zabava

Loading dogodki

« Vsi dogodki

Začetni tečaj potapljanja – Zdrava Zabava

22 marca @ 00:00 - 26 junija @ 00:00

začetni tečaj potapljanja

Vstopnica za podvodni svet se prične s tem tečajem, ki predstavlja osnovo rekreacijskega potapljanja. Je ena izmed najpopularnejših oblik podvodnih aktivnosti za vse, ki se odločajo za ta čudoviti šport. Z njim dobite osnove za rekreacijski potop in predstavlja prvo stopničko na poti do potapljača.

Predavanja (teorija) se opravijo v predavalnicah v intervalu 4 do 5 x praktični del (vaje v bazenu, 2 do 3×) pa se opravijo v bazenskem kompleksu v Rušah. Nato sledijo vikend izpitni potopi na morju. (predvidoma v Pakoštanih) Na tečaju se tečajniki seznanijo s teorijo potapljanja. (Arhimedov zakon, Henryev zakon, Daltonov zakon, Boyle-Marriotov zakon, Guy –Lucasov zakon, pritisk in učinek pritiska na telo, potapljaška oprema, dihanje pod vodo, komuniciranje pod vodo, planiranje potopov, dušikova omama, dekompresijska bolezen, varnost pri potapljanju…).

Vsa predavanja so popestrena z ogledi filmov v slovenskem jeziku in prezentacij. Tako se lažje pripravimo na praktičen del tečaja oz. izpita, ki poteka na morju. Po uspešno opravljen tečaju se lahko samostojno (v paru) potapljamo do globine 18m.

Tečaj se bo izvedel po standardih mednarodno priznane potapljaške šole PSS  ali ANDI.

Termini tečaja

PRIČETEK V MARIBORU

  • 22. marec
  • 10. maj
  • 7. junij

ZAKLJUČEK NA MORJU

  • 15. do 17. april
  • 3. do 5. junij
  • 24. do 26. junij

Praktični del na morju – Jadransko morje (Piran ali Krk ali Rabac ali Novi Vinodolski)

Cena tečaja: Cena za člane Zdrave Zabave znaša 300 EUR (redna cena 330 EUR) in zajema predavanja, skripto v slovenskem jeziku, in izposojo manjkajoče opreme.

Cena vključuje predavanja ali spletni tečaj , uporaba celotne opreme in strokovno delo z inštruktorji, vstope na bazen, mednarodno potapljaško izkaznico s katero se lahko potapljate po vsem svetu, diplomo, knjigo v slo jeziku, knjižico za beleženje potopov, tablice, nalepko. Za ugodnost je potrebno biti član Zdrave Zabave (brezplačna včlanitev). Tečajniki si sami plačajo nočitev na potopih na morju, ter si sami zagotovijo prevoz do morja (nočitev je organizirana, za prevoz pa se uskladimo med seboj)

Teoretični del (predavanja) se bodo odvila v MB, praktični del (vaje) na bazenu Ruše, izpitni potopi Jadransko morje (Piran, Krk, Rabac ali Novi Vinodolski). Možnost spletnega tečaja
(e_learning), da se teorija predela preko spleta.

Prijava na tečaj direkno pri izvajalcu programa Potapljaškega društva Nitro divng na teh kontaktih.

Podrobnosti

Začetek:
22 marca @ 00:00
Zaključek:
26 junija @ 00:00
Kategoriji Dogodek:
,

Organizator

Zdrava Zabava
Telefon:
02 / 234 21 40
Spletna stran:
http://zdravazabava.com/new/
Back to top button