Zbudi se, Ormož! 2019

Loading Dogodki

« All Dogodki

  • This dogodek has passed.

Zbudi se, Ormož! 2019

25 maja @ 10:00 - 26 maja @ 05:00

Zbudi se, Ormož! je projekt, ki je nastal na pobudo Kluba ormoških študentov.
In saj veste, ko nekaj postane tradicija, se je zelo težko odvaditi. Zato tudi letos, pripravljamo že 5.leto zapored Zbudi se, Ormož, ki pa bo tokrat še večji in še boljši. Dogodek se bo pričel z dnevnim programom, kjer se boste lahko preizkusili v različnih športnih aktivnostih, delavnicah in še marsikatero novost lahko pričakujete.

Večer pa bomo zaključili, kot se spodobi, z open – air koncertom najboljše slovenske rock zasedbe Siddharta. Na odru se nam bodo pridružili še Iskreni Kreteni, ki so prebujali Ormož že lansko leto. Ter mlada rock skupina Ice on Fire, ki pravijo da so energični ustvarjalni najstniki, ki radi tepejo inštrumente.

VSTOPNICE:
Vstopnice so na voljo vseh prodajnih mestih Eventim (Petrol, OMV, Pošta Slovenije…) in preko spleta, http://www.eventim.si/si/vstopnice/siddharta-ormoz-sportni-park-mestna-graba-513157/event.html.

PRVIH STO KUPCEV si lahko karto zagotovi za 9 €. [RAZPRODANO].
Ostali v predprodaji pa za 12 €.
Za člane Kluba ormoških študentov je cena karte 9 € in jo lahko kupijo v klubskih prostorih ob delovnih urah, od meseca aprila naprej ali po dogovoru na telefonsko številko 051 268 052 (Miha).
Cena vstopnice na dan dogodka bo za vse 15 €.

V primeru dežja se bo koncert odvil pod šotorom.

Zbudimo mesto, ZBUDI SE, ORMOŽ!

Podrobnosti

Začetek:
25 maja @ 10:00
Konec:
26 maja @ 05:00
Dogodek Category:

Prizorišče

Zbudi se Ormož
Ormož
Ormož, 2270
+ Google Map
Back to top button
Close