NoviceZabava

Ftrgatev bo tudi letos dobrodelna, športna in zabavna

V petek, 17. novembra 2023, Klub mariborskih študentov že sedmo leto organizira dogodek poln adrenalina, zabave in dorodelnosti, Ftrgatev. Tokrat bodo sredstva zbirali za dvoletnega Liama iz okolice Maribora.

Športno popoldne, zabaven večer in dobrodelnost. Tri vrednote, ki so sestavni del vsake Ftrgatve. Tudi letos so v Klubu mariborskih študentov sporočili, da pripravljajo nepozabno Ftrgatev, ki se začne že popoldne in traja do jutranjih ur.

V petek, 17. novembra 2023, boste lahko v popoldanskem delu dneva priča SK8 Contest-u (tekmovanju) v dvorani ŠTUK. Tam bosta prisotna velika doza adrenalina in športnega duha. Ponovno se nam bodo predstavili tuji in slovenski skejteri, ki bodo v dvorani tekmovali za denarni sklad v vrednosti 1500 €.

Zvečer pa se preselimo v UŠC Leona Štuklja, kjer bomo v družbi Emkeja in Muzičarov, skupine Mi2 in skupine Alo!Stari praznovali svojo ftrganost in stopanje izven cone udobja.

Letos Ftrgatev dobrodelna za Liama

Kot vsako leto do sedaj bo imela Ftrgatev tudi letos dobrodelno noto. Dobrodelni šank bo spet ponujal špricer in brezalkoholne pijače Radenske. Za vse, ki pa bi raje prispevali na drugačen način, pa bodo za simbolično ceno na voljo kokice iz Mariboxa.

Celoten izkupiček prodaje bodo letos namenili Liamu, fantku iz okolice Maribora, ki se je rodil z možganskimi krvavitvami in utrpel posledice, zaradi katerih potrebuje dodatne terapije. Njegova mama je povedala: “Zraven terapij preko zdravstva hodiva še na samoplačniške terapije (nevrofizioterapije, MNRI terapije in Tomatis), kar pa je na letni ravni velik strošek.”

Če še nimaš svoje karte, jo lahko kupiš v Pisarni, na Štuku ali na Eventovih prodajnih mestih.

Klub mariborskih študentov
Arhiv DOSTOP.si

Sorodni članki

Back to top button