Priložnosti

Sodeluj na brezplačni poletni šoli aktivizma za mlade v Srbiji

Zavod Danes je nov dan s partnerji iz regije organizira poletno šolo aktivizma za mlade, ki bo potekala med 18. in 24. julijem v Srbiji. Program bo potekal v srbskem in hrvaškem jeziku, vse stroške potovanja, nastanitve in prehrane pa krijejo organizatorji.

Udeleženci bodo izvedeli več o družbenem aktivizmu in aktivističnem delovanju, pridobili znanja s področja državljanskega samoorganiziranja ter spoznali vrstnike iz regije, ki si želijo pozitivnih sprememb v družbi. Sedemdnevni program poletne šole aktivizma bo vključeval spoznavanje teorije, načel in praks aktivistične samoorganizacije ter delovanja na različnih področjih, kot so ekologija, feminizem, protivojni aktivizem, državljanska participacija in oblikovanje javnih politik.

Šola aktivizma je namenjena mladim med 18. in 30. letom starosti, ki želijo spremeniti svet na bolje. Program jih bo še dodatno spodbudil, da naredijo prve aktivistične korake, če pa jim izkušenj na tem področju ne manjka, jim bo pomagal stopiti korak naprej in nadgraditi znanje ali pa začeti z novo pobudo.

Program bo potekal v srbskem in hrvaškem jeziku, vse stroške potovanja, nastanitve in prehrane pa krijejo organizatorji.

Več informacij je na voljo na tem spletnem mestu. Prijavo za udeležbo je mogoče oddati do 26. junija.

Danes je nov dan
Danes je nov dan

Sorodni članki

Back to top button