Kultura

Srhljivka Trkanje v koči prihaja februarja: izbrati družino ali rešiti človeštvo?

Februarja na velika platna prihaja nova mojstrovina vizionarskega režiserja M. Nighta Shyamalana, srhljivka z naslovom Trkanje v koči, ki bo družino na počitnicah postavila pred nepredstavljivo preizkušnjo – žrtvovati enega od članov družine in preprečiti apokalipso.

Shyamalan je srhljivko režiral, produciral in napisal scenarij skupaj s Stevom Desmondom in Michaelom Shermanom. Srhljivka Trkanje v koči je nastala po uspešnem romanu ameriškega pisatelja Paula Tremblayja Kabina na koncu sveta.

V glavnih vlogah zaigrajo Dave Bautista (Dune: peščeni planet, franšiza Varuhi galaksije), nominiranec za nagradi tony in emmy Jonathan Groff (Hamilton, Mindhunter), Ben Aldridge (Pennyworth, Fleabag), nominiranka za nagrado BAFTA Nikki Amuka-Bird (Prepričevanje, Stari), novinka Kristen Cui, Abby Quinn (Čas deklištva, Landline) in Rupert Grint (Servant, franšiza o Harryju Potterju).

Napovednik je že na voljo, srhljivka Trkanje v koči pa na redni spored v kinematografe prihaja 2. februarja 2023.

V oddaljeni koči v gozdu štirje oboroženi neznanci vzamejo deklico in njena starša, ki so tam na počitnicah, za talce, od družine pa zahtevajo nepredstavljivo odločitev. Da bi preprečili apokalipso, mora družina žrtvovati enega od svojih članov. Ker ima družina omejen dostop do zunanjega sveta, se mora odločiti, kaj verjame, preden je vse izgubljeno.

 Karantanija Cinemas
 Karantanija Cinemas

Sorodni članki

Back to top button