Trivia night – Movie night

Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Trivia night – Movie night

10/12/2018 @ 20:00 - 23:30

Brezplačno

Veseli december se začenja in kaj je lahko lepše kot to, da se v sproščenem in prazničnem vzdušju skupaj s prijatelji poveselimo in razmigamo možgančke na novem, tokrat prazničnem Trivia večeru.

Veliko svojega časa preživiš za TV ekranom, prenosnikom in si dober poznavalec filmov ter serij? Veš v katerem delu mladi čarovnik Harry Potter premaga baziliska? V katerem filmu Tom Hanks odigra vlogo zvestega in prikupnega filmskega junaka iz Alabame?

Za en večer bomo lahko odmislili študijske skrbi ter se v družbi prijateljev pomerili v poznavanju filmske industrije, saj bo tokratna Trivia izvedena na temo: »Movie night«

Trivia night bo ponovno izveden v dvorani Štuk, kar pomeni, da se bo Trivie lahko udeležilo 40 ekip! Ekipe se bodo pomerile v poznavanju filmov, serij, igralcev in v splošni filmski razgledanosti. Posebnost tokratne Trivie je, da se boste tekmovalci lahko pomerili tudi v poslušanju zvočnih posnetkov in gledanju posameznih izsekov iz filmskega sveta.

Pridružite se nam v ponedeljek 10. decembra na prazničnem Trivia nightu, ter se skupaj z nami podajte na popotovanje po filmskem svetu.

Tekmujete v ekipah, ki so lahko sestavljene iz največ 4 članov. Najboljše tri ekipe prejmejo zanimive nagrade. Prijava ekip bo potekala preko spleta in sicer na naslednji povezavi: http://bit.ly/TriviaNight_ŠOUM

Si upa​š pokazati svoje znanje? Ne odlašaj in se brž prijavi!

Se vidimo!​

Podrobnosti

Datum:
10/12/2018
Čas:
20:00 - 23:30
Cena:
Brezplačno
Dogodek Tags:
, ,

Prizorišče

ŠTUK
Gosposvetska cesta 83
Maribor, 2000 Slovenija
+ Google Map
Back to top button
Close
Close