IzobraževanjeNovicePriložnosti

Postani najboljši študent UM v 2022/23 in osvoji 1300 eur

Univerza v Mariboru objavlja razpis za izbor najboljšega študenta v študijskem letu 2022/2023. Razpis je namenjen spodbujanju odličnosti in priznanju dosežkov študentov, ki so se izkazali v preteklem akademskem letu.

Poleg prestižnega naziva najboljšega študenta bo izbrani študent prejel tudi povišan denarni sklad kot priznanje za svoje dosežke. Denarna nagrada za najboljšega študenta znaša 1300 EUR, za drugo mesto 750 EUR in za tretje mesto 450 EUR!

Razpis je odprt za vse študente Univerze v Mariboru, ki so v študijskem letu 2022/2023 dosegli izjemne rezultate na področju študija, raziskovanja in ostalih dejavnosti, ki prispevajo k razvoju in ugledu univerze. Namen razpisa je spodbujanje motivacije in vzpodbujanje študentov k izjemnosti ter priznanje njihovega truda in nadarjenosti.

Na razpis za najboljšega študenta UM se lahko prijavijo študenti Univerze v Mariboru, ki imajo v študijskem letu 2022/2023 status študenta Univerze v Mariboru in so redno napredovali ter v preteklih letih študija niso prejeli nagrade za najboljšega študenta Univerze v Mariboru. Študent pa mor poleg zgoraj omenjenih meril upoštevati tudi to, da je vpisan v:

A: najmanj 3. letnik I. st. študijskih programov ali
B: najmanj 3. letnik enovitega magistrskega študija ali
C: v študijski program II. stopnje.

Kandidat lahko pravilno izpolnjen obrazec »Prijava na razpis« in zahtevane priloge pošlje najkasneje do 16. 8. 2023, do 12. ure na naslov Rektorat Univerze v Mariboru, Slomškov trg 15, 2000 Maribor, s pripisom »Razpis za najboljšega študenta UM«.

Celoten razpis najdeš tukaj.

UM
Arhiv DOSTOP.si

Sorodni članki

Back to top button