KulturaNovice

Božični Maribor je glavna zvezda novega McDonaldsovega oglasa

Maribor se je že konec oktobra prelevil v praznično okrašeno mesto. Vendar le za potrebe snemanja McDonaldsove božične reklame.

Če si se morda konec oktobra sprehajal po našem lepem mestu, si se najverjetneje začudil ob pogledu na praznično okrašen Glavni trg, vrtiljak na njem in nabito poln trg Leona Štuklja. Ne, Maribor letos ni prehiteval z božičnim okraševanjem, ampak se je za dva dni prelevil v filmsko prizorišče novega oglasa.

Mendarodna veriga hitre prehrane McDonald’s je prav Maribor izbrala za snemanje svojega božičnega oglasa. Center našega mesta so praznično okrasili, na Glavni trg postavili vrtiljak, panoramsko kolo in različne praznične stojnice, trg Leona Štuklja pa za dva dni spremenili v backstage filmske ekipe. Posneli so magičen in prečudovit prazničen oglas, v katerem se deklica pelje po štajerski prestolnici in s čarobnim krompirčkom prižiga praznične lučke.

Kako magično je v minuti in sedmih sekundah predstavljen Maribor, pa si oglej kar sam.

Po poročanju Večera je oglas posnet za nemško govoreči trg (Švico, Nemčijo in Avstrijo) in bo po spletni premieri kmalu romal tudi na male ekrane. McDonald’s je zagotovo poskrbel za odlično predstavitev našega mesta in njegovega prazničnega vzdušja.

Upajmo, da se praznično veselje iz oglasa prenese tudi na mariborske ulice in poskrbi za prečudovit veseli december. Zagotovo nam bo nekaj čarovnije v teh časih prišlo še kako prav.

Uredništvo DOSTOP.si, Večer
Posnetek zaslona iz videa

Sorodni članki

Back to top button