Priložnosti

MSS te vabi, da postaneš mladinski delegat pri OZN

Na Mladinskem svetu Slovenije (MSS) v letu 2023 nadaljujejo z delovanjem instituta mladinskega delegata pri Organizaciji združenih narodov (OZN), s ciljem vključevanja mladih v globalne razsežnosti mladinskega delovanja ter spremljanja in izvajanja aktivnosti za uresničevanje ciljev trajnostnega razvoja, ki so bili sprejeti v okviru Agende 2030 za trajnostni razvoj.

Z namenom spodbujanja participacije mladih na mednarodni ravni Mladinski svet Slovenije objavlja razpis za izbor mladinskega delegata pri (OZN). Prijavljeni kandidati se bodo potegovali za naziv mladinskega delegata pri OZN (v nadaljevanju: mladinski delegat).

Rok in način prijave

Prijavnice morajo zaradi berljivosti biti izpolnjene v e-obliki (preko računalnika in ne ročno). Prijavnico skupaj z morebitnimi prilogami pošljite najkasneje do vključno petka, 31. marca 2023, po e-pošti na naslov prijave@mss.si, s pripisom v zadevi sporočila “MLADINSKI DELEGAT 2023 – IME IN PRIIMEK”, pri čem prijava postane veljavna, ko dobite s tega e-naslova potrditveno sporočilo.

Informativni dan

Informativni dan bo potekal v ponedeljek, 20. marca ob 17.00 na Zoom platformi. Namenjen je osnovni predstavitvi razpisa, predstavitvi preteklega dela aktualnega mladinskega delegata pri OZN in medsebojni izmenjavi informacij glede izpolnjevanja razpisne prijavnice. Za udeležbo na informativnem dnevu se je potrebno prijaviti preko spletnega obrazca do vključno sobote, 18. marca 2023.

Več informacij in pogoje prijave najdete v razpisu in ostalih prilogah na tej spletni strani.

MSS
Arhiv DOSTOP.si

Sorodni članki

Back to top button