Potovanje

Mladinsko usposabljanje v Bruslju ali Španiji – si za?

MIITR Maribor (Mednarodni institut za Implementacijo Trajnostnega razvoja ali International Institute for the Implementation of Sustainable Development) vabi mlade na enotedenske izmenjave po Evropi na temo trajnostnega razvoja.

MIITR Maribor v sodelovanju z evropskimi partnerji pripravlja mobilnosti za mlade, ki te lahko popeljejo v Bruselj ali Španijo. izbiraš lahko med tremi projekti, ki jih MIITR in MOM vsak ponedeljek in sredo podrobneje predstavita na online predstavitvi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MIITR Maribor (@miitr_maribor)

CI-YOU te pelje v Bruselj

V okviru projekta CI-YOU bo od 26. do 31. maja 2023 potekalo usposabljanje za mlade na temo krožnega gospodarstva in zelenega podjetništva. Mladinsko usposabljanje se bo izvajalo v Bruslju, v Belgiji, MIITR pa išče 6 maldih med 18 in 28 letom, ki bi želeli sodelovati.

Stroški potovanja so v celoti kriti s strani projekta. Za več informacij pišite na info.miitr@gmail.com. Več informacij o projektu pa lahko najdete tukaj.

S projektom Y-FIGHT v morsko mesto Santander

V okviru projekta Y-FIGHT bo od 8. do 15. maja 2023 potekalo usposabljanje za mlade na temo spolne neenakosti in boja mladih proti zlorabi moči na podlagi spola. Mladinsko usposabljanje se bo izvajalo v mestu Santander, v Španiji. Projekta se lahko udeleži 10 mladih

Stroški potovanja so v celoti kriti s strani projekta.

Za več informacij pišite na info.miitr@gmail.com. Več si o projektu preberi tukaj.

RESPO X: pridi v Barcelono!

V okviru projekta RESPO X bo od 24. do 28. aprila 2023 potekalo usposabljanje za mlade na temo avtomatizacije in digitalizacije. Išejo 3 mlade, ki bi se želeli podati v Barcelono, Španijo.

Stroški potovanja so v celoti kriti s strani projekta. Za več informacij pišite na info.miitr@gmail.com.

Več informacij tukaj.

MladiMaribor.si
Unsplash

Sorodni članki

Back to top button