Priložnosti

Novartis vabi na BioCamp o novih metodah zdravljenja in medicini v metaverzumu

Konec septembra bo potekal 12. BioCamp, Novartisov dogodek, namenjen povezovanju perspektivnih študentov, akademskih institucij in gospodarstva. Kot so zapisali v Novartisu, bo osrednja tema spletnega dogodka nove metode zdravljenja in soustvarjanje medicine v dobi metaverzuma, prijave pa so odprte do konca maja.

BioCamp je namenjen študentom, ki se izobražujejo na področju naravoslovnih, ekonomskih in tehniških znanosti, in jim omogoča vpogled v farmacevtsko industrijo ter ponuja “edinstveno platformo za mreženje in odpira vrata kariernim priložnostim”, so zapisali v Novartisu.

“BioCamp je edinstveni dogodek, ki na enem mestu združuje nekaj ključnih strateških usmeritev Novartisa v Sloveniji: podporo inovativnosti, skrb za razvoj mladih strokovnjakov ter povezovanje gospodarske in akademske sfere,” je pojasnil vodja razvojnih projektov v Razvojnem centru Slovenija in vodja organizacijskega odbora BioCampa Janko Ignjatović.

Med dogodkom bodo imeli udeleženci ob predavanjih in delavnicah priložnost nasloviti dejanske izzive v farmacevtski industriji. Rešitve bodo razvili v skupini z drugimi študenti, svoje znanje in način razmišljanja pa predstavili strokovni komisiji.

Doslej se je BioCampa udeležilo 392 mladih iz 31 držav, so še sporočili iz farmacevtskega podjetja. Prijavo in več informacij najdeš na tej spletni strani. Prijave so odprte do 31. maja 2022.

STA-krog
Arhiv DOSTOP.si

Sorodni članki

Back to top button