Priložnosti

Outfit7 vabi na Talent Camp 2019

Outfit7 Talent Camp je štiridnevna poletna delavnica, ki jo organizira hčerinsko podjetje družbe Outfit7, Ekipa2 d.o.o. Že peto leto zapored bodo najboljši izbrani talenti, od 4. do 7. julija v Ljubljani, ustvarjali mobilne igre s pomočjo izkušenih mentorjev, ki razvijajo svetovne hite, kot je My Talking Tom.

Talent Camp 2019 bo krajši in tematsko “retro” obarvan. Miha Obal, tehnični direktor podjetja Outfit7 Limited: “Prijav za Talent Camp je iz leta v leto več in zaradi velikega zanimanja smo se odločili za nov format. Delavnica bo tako še bolj intenzivna in omogočala, da bo z našo ekipo lahko sodelovalo še več talentov, ki bodo lahko letos naredili največ iger doslej. Talenti bodo imeli priložnost delati z mentorji, ki jih lahko štejemo med vodilne strokovnjake na področju mobilnih iger na svetu.”

Prijave potekajo do 10. junija.

Štiri pretekle sezone so se izkazale kot nadvse uspešne. Saj je kar 59 mladih kreativcev skupaj z mentorji navdušilo z 9 mobilnimi igrami. Jernej Anclin, razvijalec mobilnih iger pri Ekipi2: “Talent Campa sem se udeležil štiri leta nazaj in zame je bila to neprecenljiva izkušnja, ki mi je prinesla tudi sanjsko službo. Pri Outfit7 danes načrtujem igre, ki dosežejo cel svet in ustvarjam z najboljšo ekipo.”

To poletje bodo udeleženci navdih iskali v večnih klasikah arkadnega obdobja. S svojimi idejami jih bodo razvili iz “retro” inspiracije v nekaj povsem novega. Tekom delavnice bodo imeli na voljo najsodobnejšo opremo, podporo vrhunskih mentorjev, kosilo in prenovljene prostore, najboljši pa bodo na koncu tudi nagrajeni.

Več informacij je na voljo na spletni strani outfit7.com/talent ter na njihovi Facebook strani.

 

Outfit7
Outfit7

Outfit7, Talent camp 2019

Sorodni članki

Back to top button