Priložnosti

Postani urednik ali urednica spletnih vsebin za Eurodesk v Bruslju

Eurodesk v Bruslju išče pripravnika_co za urejanje spletnih strani. Pripravnik_ca bo ekipi pomagal_a pri izvajanju različnih komunikacijskih kampanj in projektov. To delovno mesto zahteva odlično znanje angleškega jezika.

Eurodesk ima svoje centre v 37 evropskih državah in v mrežo povezuje nacionalne koordinatorje, ki imajo povezave do več kot 3000 lokalnih ponudnikov informacij. S široko mrežo informacij so glavni vir informacij o evropskih politikah in priložnostih za mlade in tiste, ki delajo z njimi. Eurodesk Brussels Link usklajuje dejavnosti omrežja, zagotavlja različna informacijska orodja in vire ter upravlja več digitalnih platform in kanalov družbenih medijev. Mreža tudi posodablja in upravlja vsebine na Evropskem mladinskem portalu.

Eurodesk Brussels Link sedaj išče pripravnika za urejanje spletnih strani. Delo zajema odgovarjanje na vprašanja mladih (pomoč uporabnikom), urejanje vsebin za mlade in tiste, ki delajo z njimi, na spletnih straneh Eurodeska, v glasilih in na Evropskem mladinskem portalu (članki, novice in dogodki) ter podporo dejavnosti mreže, kot so sestanki in dogodki na Evropski ravni.

Pripravništvo poteka pol leta, mesečni dohodek pa znaša 1.075,00 € neto na mesec. Delo se prične 7. januarja 2024, rok za prijavo pa je 26. november 2023.

Več informacij je na voljo tukaj.

Limit.org, Eurodesk
Arhiv DOSTOP.si

Sorodni članki

Back to top button