NovicePriložnosti

Prostovoljske priložnosti v Mariboru zbrane na mb.prostovoljstvo.org

Pekarna Magdalenske mreže sporoča, da je na voljo nova spletna platforma, preko katere je možno na enem mestu najti vse priložnosti za prostovoljsko delo v Mariboru.

Nacionalnemu brskalniku prostovoljstvo.org se v letu 2023 pridružujeta še dva lokalna, mariborski (mb.prostovoljstvo.org) in novomeški (nm.prostovoljstvo.org). Z lokalnim brskalnikom se povečuje vidnost prostovoljstva, prostovoljskih organizacij ter prostovoljk in prostovoljcev.

Nov brskalnik prostovoljskih organizacij in prostovoljskih del v celoti nadomešča spletno stran www.prostovoljstvo-mb.si, ki je po trinajstih letih odšla na zaslužen počitek. Organizacijam vključenim v mrežo Prostovoljstvo v Mariboru in tistim, ki se mreži želijo priključiti, nova stran daje večjo možnost raznolikih objav ter povezovanje z drugimi organizacijami, prostovoljkami/ci in zainteresirano javnostjo.

Na strani lahko spremljate aktualna prostovoljska dela, dogodke in novice s področja prostovoljstva ter zgodbe prostovoljk/cev. Prav tako so na enem mestu zbrani ključni dokumenti s področja prostovoljstva (Etični kodeks, Zakon o prostovoljstvu, Pravilnik o področjih prostovoljskega dela in vpisniku).

Stran je dostopna tukaj.

PMM
PMM

Sorodni članki

Back to top button