IzobraževanjePriložnosti

Sodeluj v Študentskem izzivu Univerze v Mariboru ŠI:UM

Karierni center Univerze v Mariboru v okviru sredstev Razvojnega stebra financiranja Univerze v Mariboru 2021-2024 (RSF 2.0), področja Sodelovanje z okoljem, razvojnega cilja 1 (O-RC 1): Spodbujanje sodelovanja študentov in potencialnih delodajalcev z namenom pridobivanja praktičnih izkušenj v času študija in reševanja realnih izzivov okolja v letu 2022 sodeluje pri izvedbi projektnih nalog Študentski izzivi Univerze v Mariboru (ŠI:UM).

Namen projektnih nalog ŠI:UM je spodbujanje sodelovanja in povezovanja UM z okoljem. Še posebej spodbujanje sodelovanja študentov s potencialnimi delodajalci v lokalnem okolju na način, da študenti v interdisciplinarnih skupinah ob usmerjanju s strani pedagoškega in delovnega mentorja proučujejo različne kreativne ter inovativne rešitve za izzive (ne)gospodarskega sektorja. S tem študenti pridobijo dodatna znanja, kompetence in praktične izkušnje že v času izobraževalnega procesa.

Posamezna projektna naloga ŠI:UM se izvaja štiri mesece (od 1. 3. 2022 do 30. 6. 2022), študenti pa v teh mesecih prejmete tudi denarno spodbudo.

Podrobnosti in prijave na: https://kc.um.si/studenti/studentski-izzivi-univerze-v-mariboru/. Dodatne informacije pa najdeš tudi na Facebook strani UM.

UM
Arhiv DOSTOP.si

Sorodni članki

Back to top button