Priložnosti

Več jezikov znaš, več veljaš, zato izkoristi brezplačne jezikovne tečaje

Ko potujemo, je naravnost super, če lahko z domačini govorimo v njihovem domačem jeziku. Tako si ne le zagotovimo, da resnično razumemo napotke za smer, temveč si tudi prislužimo kakšen lep nasmeh. V pogovorih tudi lažje pridemo do veliko zanimivih informacij, ki jih drugače ne bi slišali.

Zato Popotniško združenje Slovenije PZS predstavlja novo ugodnost, ki jo imajo člani vseh nacionalnih popotniških združenj po svetu. Ponuja 3 mesece brezplačnega tečaja tujega jezika za vse, ki se prijavijo na tečaj, ki traja več kot tri mesece.

Jezikovna platforma Babbel se prilagodi tvojim željam, lekcije pa so kratke, zato jih lahko opraviš kjerkoli.

Znanje tujih jezikov je namreč nepogrešljivo pri izvajanju mladinske mobilnosti v tujini in navsezadnje tudi v Sloveniji v komunikaciji z mladimi, ki prihajajo iz drugih držav.

Jezikovna platforma Babbel vsem ponuja trimesečno brezplačno članarino pri registraciji za več kot tri mesece. Na Babbel tečajih ne izvajaš samo vaj iz slovnice in besedišča, ampak tudi aktivno sodeluješ v pogovorih in se tako mimogrede naučiš potrebnih besed za komunikacijo, ki ti bodo prišle prav na tržnici ali na plaži. Platforma preverja celo tvojo izgovarjavo.

Vsak tečaj se prilagodi tvojim osebnim interesom. Eno lekcijo lahko opraviš v petnajstih minutah, zato se lahko učenja lotiš kadarkoli pred spanjem ali po kosilu. Učiš se lahko na spletni platformi ali v mobilni aplikaciji, kar pomeni, da se lahko učiš doma ali pa kar sredi potovanja. Izbiraš lahko med kar 15 jeziki, pri vsakem jeziku pa lahko izbereš tudi stopnjo znanja. Vse, kar moraš narediti, je, da se na tečaje prijaviš na njihovi spletni strani.

Izkoristi Babbelovo ponudbo, postani popotnik poliglot in povsod po svetu se bo našla prijazna beseda zate.

 

ikona pisec Popotniško združenje Slovenije PZS
ikona fotograf Pixabay

Uredništvo DOSTOP.si

Uredništvo portala DOSTOP.si

Sorodni članki

Back to top button