Kultura

Film: Zdaj ali nikoli

Jennifer Lopez se vrača in za vas ima pomembno sporočilo!

V času, ko so mesta praznično okrašena, ko na vsakem koraku utripajo lučke in je v zraku čarobno decembrsko vzdušje, nas bo v romantični komediji ZDAJ ALI NIKOLI v svojem slogu navduševala Jennifer Lopez.

Jennifer Lopez: »Nikoli ni prepozno, da začnemo živeti življenje, kot smo si ga vedno želele!«

 

»Ta film je sam po sebi opomin, da si vsakdo zasluži drugo priložnost, še en pogled. In mislim, da prihaja v trenutku, ko je treba ljudi spomniti, da je treba biti ustvarjalen in domiseln, ko razmišljaš o tem, kaj boš počel še nadaljnjih štirideset let,« pravi producentka filma Elaine Goldsmith Thomas, ki producirala tudi uspešnico z J.Lo iz leta 2002 Zgodilo se je na Manhattnu.

 

ZGODBA

Film govori o Mayi (Jennifer Lopez), trgovki, ki povsem spremeni svoj način življenja in navade, da dokaže, da naziv in diploma nista odločilni za uspeh v življenju. Maya že petnajst let živi v Queensu in dela na istem delovnem mestu v tamkajšnjem supermarketu. Ko dolgo pričakovano napredovanje pred njenim nosom dodelijo nekomu drugemu, s pomočjo lažnega življenjepisa in najboljše prijateljice Joan dobi sanjsko službo v pisarni. Edina težava je, da o poslu, v katerem se je znašla, ne ve popolnoma ničesar, pa tudi svoje oblačenje in obnašanje bo morala prilagoditi novim razmeram.

»Maya spozna, da ji ni treba večno obstati na istem mestu,« pravi Lopezova. »Vedno se lahko preobraziš. Vedno lahko storiš nekaj, da se zadeve spremenijo. Vedno lahko rasteš naprej, in meni se zdi to sporočilo pomembno za vsakogar, še posebno pa za ženske.«

Poleg Lopezove v komediji igrajo še Leah Remini, Vanessa Hudgens, Treat Williams in Milo Ventimiglia.

Film v slovenske kinematografe prihaja 20. decembra, ob njem pa se bo zvrstilo kar nekaj dogodkov. V Mariboxu pa prirejajo Queen’s night.

Ob tej priložnosti smo o njihovem receptu za uspeh vprašali tudi uspešne Slovenke. Svoje izkušnje z vami delijo: Teja Perjet (Cool Mamacita), Ana Lukner Roljič, podjetnica in ustanoviteljica Anine zvezdice, Katarina Benček, Nataša Mernik (I am all women) in Nastja Kramer iz Malince.

 

 

https://www.dostop.si/Slikevsebina/fotograf.JPGBlitz Slovenija
https://i0.wp.com/www.dostop.si/Slikevsebina/fotograf.JPG?w=780Blitz Slovenija
https://www.dostop.si/Slikevsebina/fotograf.JPGBlitz Slovenija

Back to top button