Priložnosti

8. Triglav tek: Postani asistent vodje projektov na

Si kreativen in želiš preizkusiti svoje organizacijske sposobnosti? Prijavi se na razpis za hudo izkušnjo na projektu 8. Triglav tek. Pod mentorstvom strokovnjakov s področja marketinga in organizacije boš sodeloval pri izvedbi spremljajočih aktivnosti dogodka in pripravah enega najlepših tekov v Sloveniji.

Poletje je čas, ki ga številni študentje izkoristijo za pridobivanje novih delovnih izkušenj in prenos pridobljenega znanja v prakso. Zato v Zavarovalnici Triglav z razpisom “Pazi to! Huda izkušnja” mladim že drugo leto zapored omogočajo sodelovanje pri organizaciji Triglav teka. Triglav tek,  tekačem odpira vrata v zaprto lovišče protokolarnega parka Brdo pri Kranju. Razpis za prijavo na študentsko delovno mesto “Asistent vodje projektov” je na spletni strani https://pazito.triglav.si/huda-izkusnja odprt do nedelje, 28. julija.

Razpis za študentsko delo asistent/-ke vodje projekta je odprt do nedelje, 28. julija.

Izbrani študent ali študentka bo plačano študentsko delo v Ljubljani in na terenu opravljal(a) med 5. avgustom in 13. septembrom. Pri tem bo dodobra spoznal(a) potek organizacije dogodka in spremljajočih aktivnosti, kot so vodeni tekaški treningi in druge delavnice v sklopu priprav na Triglav tek, pomagal(a) bo pri koordinaciji sponzorskih aktivnosti, sodeloval(a) z vrhunskimi slovenskimi športniki – ambasadorji Triglav teka in pomagal(a) pri promociji dogodka ter ustvarjanju vsebin za družbene medije.

Delo bo zajemalo sodelovanje pri pripravi in izvedbi edinstvene športne prireditve Triglav tek, ki bo v soboto, 7. septembra, v idilični naravi protokolarnega parka Brdo pri Kranju potekala že 8. leto zapored.

Oglejte si, kaj sta po lanski hudi izkušnji v okviru sodelovanja pri projektu Triglav tek, povedali Eva in Vita, ki sta pomagali pri organizaciji dogodka in v video produkciji.

 

Pazi to!, Zavarovalnica Triglav
 Pixabay

Uredništvo DOSTOP.si

Uredništvo portala DOSTOP.si

Sorodni članki

Back to top button