PriložnostiŠtipendije

Štipendije za poletne tečaje BAYHOST – študiraj nemščino na Bavarskem

Svobodna dežela Bavarska za študij nemškega jezika na bavarskih visokošolskih ustanovah v letu 2024 ponuja štipendije za poletne tečaje BAYHOST. Štipendije za tečaje na Bavarskem vključujejo šolnino, nastanitev in prehrano.

Za štipendije za poletne tečaje BAYHOST se lahko prijavijo študenti in mladi akademiki vseh disciplin s srednjim znanjem nemščine (vsaj na ravni B1) iz Albanije, Bosne in Hercegovine, Črne gore, Hrvaške, Kosova, Severne Makedonije, Srbije, Slovenije in Ukrajine. Ob prijavi morajo študenti zaključiti vsaj dva celotna semestra na visokošolskem zavodu in predložiti ustrezne ocene. Kandidati morajo imeti državljanstvo ene od upravičenih držav.

Rok za prijavo je 21. marec 2024. Prijave potekajo izključno prek spletnega obrazca, ki ga najdeš na njihovi spletni straniTam so na voljo tudi informacije o prijavnem postopku in jezikovnih tečajih, na voljo pa so tudi pod profilom BAYHOST na Facebooku.

Celoten pregled programov BAYHOST za študente in mlade raziskovalce iz Srednje, Vzhodne in Jugovzhodne Evrope najdete v novem spletnem letaku.

KC UM
Arhiv DOSTOP.si

Sorodni članki

Back to top button