DeloPriložnosti

Društvo VTIS organizira Karierne dneve 2024 – pridruži se

Društvo VTIS organizira VTIS Karierne dneve 2024 med 12. in 15. marcem 2024: dogodek je namenjen vsem tistim, ki ste še vedno na tujem, pa tudi vsem, ki ste se v Slovenijo že vrnili in iščete nove izzive.

Letošnji Karierni dnevi bodo potekali virtualno (ZOOM), in sicer od torka, 12. marca 2024, do petka, 15. marca 2024, v dveh časovnih terminih.

Na dogodku bodo v sodelovanju s podjetji na slovenskem trgu predstavili zanimive zaposlitvene priložnosti za v tujini izobražene Slovence; nove sodelavce bo iskalo kar 6 slovenskih uspešnih podjetij v naslednjih terminih:

  • torek, 12. marec, ob 12.00 CET: podjetje Aerosol Magee Scientific (iskani profili: prodaja, trženje in razvoj, prijaviš se lahko tukaj)
  • torek, 12. marec, ob 16.00 CET: podjetje Lek, član skupine Sandoz (z vidika izobraževanja: mikrobiologija, biotehnologija, biokemija, farmacija in kemija; z vidika izkušenj: delo s celičnimi linijami in kulturami, bioprocesi, čiščenjem in izolacijo, poznavanje analitskih metod in tehnik – prijavi se tukaj)
  • sreda, 13. marec, ob 12.00 CETZavod RS za zaposlovanje (poudarek bo na tematiko vračanja v Slovenijo, prijave tukaj)
  • četrtek, 14. marec, ob 12.00 CET: podjetje GEN-i  (trgovanje z energenti, analitika, pravo, programiranje, prodaja in korporativno komuniciranje, prijavi se na tej povezavi)
  • četrtek, 14. marec, ob 16.00 CET: podjetje Novartis v Sloveniji – prijava
  • petek, 15. marec, ob 12.00 CET: podjetje Better (projektni vodje, programerji, analitiki in drugi IT profili, prijava je možna tukaj).

Dogodek je izjemna priložnost za vse, ki iščejo novo karierno pot v Sloveniji. Več o poteku dogodka si lahko prebereš v tem dokumentu.

KC UM
Arhiv DOSTOP.si

Sorodni članki

Back to top button