PriložnostiŠport

Bliža se turnir ulične košarke 3 na 3 v Europarku

Na drugo junijsko soboto, 11. 6., se bodo od 10. ure naprej osnovno- in srednješolci v Europarku pomerili na turnirju Ulična košarka 3 na 3.

Na drugo junijsko soboto, 11. 6., se bodo od 10. ure naprej osnovno- in srednješolci v Europarku pomerili na turnirju Ulična košarka 3 na 3. Kvalifikacijski turnirji bodo potekali v Ljubljani, Mariboru, Celju in Moravskih Toplicah, septembra pa se bodo najboljše ekipe pomerile med seboj na velikem finalnem turnirju v Ljubljani.

Poleg košarkarskih asov bodo za dobro vzdušje skrbeli tudi glasni navijači. Pri ulični košarki se pomerita dve ekipi s po tremi igralci, ki igrajo na en koš, tekmo pa si sodijo sami. V primeru, da se tekmovalci ne morejo sporazumeti, končno odločitev sprejme nadzornik ob igrišču.

Prijavnine ni, ekipe, ki želijo sodelovati, pa morajo vsaj tri dni pred tekmovanjem oddati izpolnjeno prijavnico na Europarkovi spletni strani. Turnir ulične košarke bo poskrbel za lep uvod v počitniške dni, aktivno preživljanje časa na prostem in odlično zabavo. Lepo vabljeni!

MF / IPPR
Magenta Plus

Sorodni članki

Back to top button