NovicePriložnosti

Postani prostovoljec na letovanju otrok v Punatu na Krku

RKS-OZ Maribor te vabi, da se pridružiš strokovnim sodelavcem in kot prostovoljec/ka – vzgojitelj/ica ali kot športno rekreativni/a vzgojitelj/ica tudi s svojim delom prispevaš k temu, da bodo otroci preživeli 10 nepozabnih dni na morju v MPD Punat na otoku Krku.

Te veseli delo z otroki? Te poklicna pot vodi v to smer in bi rad/a tudi poleti pričaral/a nasmehe na otroška lica? Te študij pripravlja na takšno delo in si želiš še več praktičnih izkušenj? Bi rad/a v prijetnem kolektivu in na svežem morskem zraku storil/a nekaj dobrega za naše najmlajše? Pridi v Punat!

Rdeči križ Slovenije – Območno združenje Maribor išče nove vzgojitelje-prostovoljce za vodenje skupin otrok na letovanju v Punatu in hkrati vabi že preizkušene vzgojitelje preteklih sezon k prijavi.

Tvoj trud bo na koncu ob veselih obrazih otrok zagotovo poplačan!

K prijavi vabijo polnoletne osebe, z željo ter veseljem do dela z otroki. Dobro je, da imaš s tovrstnim delom že nekaj izkušenj. Dobrodošel/a si pa tudi, če jih še nimaš, a si jih želiš pridobiti.

Več informacij in navodila za prijavo lahko najdeš na spletni strani: www.punat.si ali rkmb-drustvo.si ; FB strani: KUFER PUNat MORJA (@KuferPunatMorja), lahko jih tudi pokličeš: 02/2344006.

RKMB Letovanje
Facebook

Sorodni članki

Back to top button