KulskoTehnologijaŽivljenjski slog

Kakšna je tvoja vizija prihodnosti?

Prijavi se na Red Bull Futur/io in povej, kako bo svet videti leta 2030.

V prihodnosti, o kateri bi želeli razmišljati, se lahko dogaja marsikaj – Red Bull pa zanima predvsem tvoja vizija.

Znanstveno-fantastični filmi so bili vedno inspiracija – nekaterim za razmišljanje o prihodnosti, nekaterim pa za razvijanje inovacij, ki so ali pa še bodo spremenile svet. Čeprav so nekateri znanstveno-fantastični filmi napovedali 3D tisk, holograme in naprave za prepoznavanje obrazov, taki filmi vse pogosteje govorijo o distopijski prihodnosti. Vendar ni nujno, da bo res tako …

Red Bull Futur/io bo zbral najboljše vizionarje in kreativce s celega sveta, ki verjamejo, da prihodnost ne more biti slaba. Kako ti vidiš svet leta 2030? Imaš idejo, kako bo takrat potekalo življenje? Kakšne inovacije nas čakajo? Kam nas bo odpeljala tehnologija?

Posnemi 60-sekundni video posnetek in povej, kako je videti prihodnost, v kateri želiš živeti. Izberi format, ki ti ustreza – animacija, vlog, risanka, besedilo na ekranu itd.

Od vseh prijavljenih bo mednarodna strokovna žirija izbrala 20 posameznikov, katerih vizija je nekaj posebnega, in jih povabila na tridnevno akademijo Red Bull Futur/io v Lizbono marca 2019.

Po koncu programa bodo sodelujoči imeli priložnost predstaviti svoje ideje, najboljša od njih pa bo zaživela kot film v produkciji Red Bull Media House.

Vse, kar potrebuješ za prijavo, je naprava z možnostjo snemanja in najmanj 18 let. Prijaviš se lahko sam ali z ekipo. Če bo tvoja ekipa izbrana za odhod v Lizbono, se bo na pot lahko odpravil zgolj en član ekipe.

Kako vidiš svet leta 2030?

Zaupaj jim svojo vizijo prihodnosti. 60-sekundni video posnetek naloži na spletno stran Red Bull Futur/io do 10. februarja 2019 in pokaži, da se prihodnosti lahko veselimo.

 

https://www.dostop.si/Slikevsebina/fotograf.JPGRed Bull (vir)
https://i0.wp.com/www.dostop.si/Slikevsebina/fotograf.JPG?w=660splet (vir)

Sorodni članki

Back to top button