Glasba

DJ Toni Božanski ti krajša čas s Corona playlisto

Da bo socialna izolacija nekoliko lažja, je poskrbel tudi Štukov hišni DJ Toni Božanski. Pripravil je poseben seznam glasbe, ki še posebej ustreza dani situaciji.

Trudimo se, da medtem, ko vsi pridno sledimo navodilom in ostajamo doma, pripravljamo vsebine, ki ti bodo vsaj malo olajšale dolgočasno posedanje po stanovanju. Si že preveril, kakšnih ukrepov se lahko lotiš, da se zaščitiš pred koronavirusom? Veš, ob kateri glasbi si boš najlažje in najbolj učinkovito umil roke? Kako pa bodo po dveh tednih izgledale Mariborske ulice?

Na pomoč pri premagovanju težkih dni socialne izolacije nam je priskočil tudi Štukov hišni DJ Toni Božanski, ki ti v tem času v poslušanje pošilja tematsko zelo ustrezen seznam predvajanja na Youtubu. Corona playlist, kot ga je poimenoval, te bo spomnil, kako se je treba obnašati (Don’t Stand So Close To Me) in kaj se zgodi, če tega ne počneš ter zboliš za virusom (Fever, Meds, Down With The Sickness).

Seveda pa ne smemo zganjati panike (Panic), predvsem ne v trgovini (Lost in the Supermarket) in se zavedati, da le tako ne bo konec sveta (It’s the End of the World as We Know It (And I Feel Fine)). Navsezadnje je pomembno, da ostanemo živi (Stayin’ Alive).

 

 DOSTOP.si
 arhiv DOSTOP.si
ikona snemalec Youtube

Sorodni članki

Back to top button