Prehrana

Čokoholiki pozor! Luksuzna zlata čokolada v obliki Slovenije

Končno je tukaj! Po večmesečnem ustvarjanju je luč sveta ugledala Čokoladna Slovenija GOLD edition.

Gre za manjšo različico vsem že dobro znane 3D Čokoladne Slovenije. Čokoladna Slovenija je sestavljena iz 12 kosov čokolade z različnimi okusi, ki predstavljajo posamezne regije in njihove pristne, značilne okuse.

Nova Čokoladna Slovenija GOLD edition bo navdušila s 35 g čiste čokoladne harmonije v obliki Slovenije. Narejena je z vrhunsko BAM zlato čokolado, ki očara s prepletom okusov bele čokolade in karamele. Mojstri čokolade so njen okus razvijali kar dve leti, naravno zlato obarvano čokolado pa so dosegli tako, da so ji dodali karameliziran sladkor in mleko. Nastala je premium čokolada z noto karamele, masla in smetane, z rahlim pridihom soli, kremasto svileno teksturo in zlatim sijajem. Vrhunski okus male Čokoladne Slovenije bo navdušil prav vse, tudi tiste najbolj zahtevne ljubitelje čokolade.

Slovenija GOLD edition, 3D Čokoladne Slovenije, čokolada, Slovenija, čokolada,
Čokoladna Slovenija GOLD edition v poželjivi embalaži.

Pakirana je v elegantno črno embalažo z zlatim potiskom in je odlična izbira za darilo, majhno pozornost, zahvalo ali za sladko predstavitev Slovenije kot majhnega koščka raja na zemlji. Ustvarili so jo za vse, ki se pri izbiri darila večkrat znajdejo v dilemi in ki želijo Slovenijo predstaviti na malo drugačen, bolj inovativen in sladek način. Na voljo je v spletni trgovini Mojačokolada.si.

Čokolada že vrsto let velja za afrodiziak, naj tudi čokolada Slovenija GOLD edition, poteši vaše poželenje.

 

Mojačokolada.si
Mojačokolada.si

Sorodni članki

Back to top button