PriložnostiTehnologija

Sodeluj v Seeds for The Future, programu za tehnološke talente

V Sloveniji bo 8-dnevni spletni program Seeds for the Future potekal preko spleta, in sicer med 15. in 22. novembrom 2021. Prijave in dodatne informacije so na voljo na spletni strani programa. Prijave sprejemajo do 8. novembra.

V Huawei Technologie Slovenija že drugo leto zapored nudijo priložnost, da slovenski študenti sodelujejo v 8-dnevnem spletnem programu za študente Seeds for The Future. Gre za globalni program za mlade tehnološke talente, ki je od leta 2008 vključeval več kot 8700 študentov iz več kot 130 držav in regij.

Študenti in študentke se bodo v programu usposabljali na področjih tehnologije 5G, umetne inteligence, kibernetske varnosti, v okviru programa pa spoznali tudi teorije vodenja in kitajsko kulturo. Ne gre za klasična predavanja, ampak program vključuje tudi interaktivno delo, obisk spletnega razstavnega prostora, delo v mednarodni skupini.

Vsi študenti, ki uspešno zaključijo program (predvidena minimalna udeležba ur, končni preizkus) pridobijo certifikat in nagrado za udeležbo. Študenti pa dobijo priložnost, da se vključijo v globalni Seeds for the Future klub, ki jim potem ponuja nadaljne vsebine in globalni network.

V Sloveniji bo program potekal preko spleta, in sicer med 15. in 22. novembrom 2021. Prijave in dodatne informacije so na voljo na spletni strani programa. Prijave sprejemajo do 8. novembra.

FERI
FERI

Sorodni članki

Back to top button