KulskoŠport

Red Bull odprl plesno šolo!

Dance Connect – plesna šola za vsakogar.

Edinstvena plesna šola je odprla svoja vrata. 5 različnih stilov, 3 različne težavnostne stopnje – Dance Connect je primeren za vsakogar.

Imaš urnik, ki ti ne dopušča rednih plesnih treningov? Si zadnjič imel plesne vaje, ko si se pripravljal na maturantski ples? Si želiš naučiti gibov, ki bodo očarali tako sodelavce, kot sošolce? Če si vsaj na eno vprašanje odgovorili z DA, je to tvoj srečen dan, kajti na splet prihaja edinstvena plesna šola, ki je odprta 24/7.

Red Bull Dance Connect je knjižnica plesnega znanja. Učitelji številnih plesnih stilov so stopili skupaj in 15. novembra 2018 odprli vrata plesne Aleksandrije, ki samo čaka, da deli svoje z vsemi, ki se želijo učiti. Na uradnem Red Bull Dance Connect Youtube kanalu se že nahaja prvih 20 videoposnetkov in kar je najboljše, vsak teden lahko pričakujete vsaj dva nova vadbena posnetka.

Vsi učitelji so profesionalni plesalci in prihajajo z vseh koncev sveta. Vsak ima svoj unikaten stil, ki je mešanica plesnega stila in lokalnega pridiha. Plesalci so v zbirko znanja prinesli svoje izkušnje in skupaj pokrivajo kar 5 plesnih stilov:

  • Breaking
  • Hip Hop
  • Locking
  • Popping
  • House

Posnetki so namenjeni vsem, ki se želite naučiti novih plesnih gibov. Začetniki se boste spoznali z različnimi plesi, občasni plesalci boste odkrili marsikaj novega in profesionalci boste opazili malenkosti, ki ste jih verjetno do sedaj spregledali.

Več informacij dobiš na Red Bull Dance Connect Youtube kanalu, če pa svet raje doživljaš skozi fotografijo, pa si oglej še uraden Instagram profil.

Si pripravljen, da se potopiš v svet plesa?

 

https://www.dostop.si/Slikevsebina/fotograf.JPGRed Bull (vir)
https://i0.wp.com/www.dostop.si/Slikevsebina/fotograf.JPG?w=660splet (vir)

Sorodni članki

Back to top button