Trivia night – “Evropski izziv”

Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Trivia night – “Evropski izziv”

03/06/2019 @ 20:00 - 23:00

Trivia night

Kaj kmalu bo pred vrati novo izpitno obdobje in prav je, da se pred tem še zadnjič v tem študijskem letu, skupaj s prijatelji, v sproščenem vzdušju ponovno poveselimo in razmigamo možgančke na novem Trivia večeru.

Si dober poznavalec Evropske unije? Veš, katera pevka je leta 2010 Nemčijo popeljala do zmage na Evrosongu? Poznaš glavne turistične znamenitosti Barcelone? Veš kdo je aktualni Angleški klubski nogometni prvak?

Če si vsaj na kakšno vprašanje odgovoril pritrdilno, ne odlašaj s prijavo ter se v družbi prijateljev pomeri v poznavanju naše celine, saj bo tokratna Trivia izvedena na temo: »Evropski izziv«.

Trivia night se tokrat seli pod zvezde, saj bo premierno izveden v atriju Štuk-a. V »poletnem vzdušju« na prostem, se bo Trivie ponovno lahko udeležilo 40 ekip! Tekmovalci se boste lahko pomerili tudi v poslušanju zvočnih posnetkov in gledanju posameznih video izsekov.

Pridružite se nam v ponedeljek 3. junija na Trivia večeru, ter se skupaj z nami podajte na popotovanje po Evropi.

Tekmujete v ekipah, ki so lahko sestavljene iz največ 4 članov. Najboljše tri ekipe prejmejo zanimive nagrade. Prijava ekip bo potekala preko spleta in sicer na naslednji povezavi: http://url.sio.si/FMJ

Ne odlašaj, pokaži svoje znanje in se brž prijavi!

Se vidimo!

Podrobnosti

Datum:
03/06/2019
Ura:
20:00 - 23:00
Kategorija Dogodek:

Prizorišče

ŠTUK
Gosposvetska cesta 83
Maribor, 2000 Slovenija
+ Google Map
Back to top button